Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Εγγραφή στην Α τάξη Γυμνασίου


 Αγαπητοί γονείς της ΣΤ τάξης, 

Παρακαλούμε να μας προσκομίσετε υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση, όπου να δηλώνετε η μόνιμη κατοικία σας, συνοδευόμενη από σχετικό αποδεικτικό με τα στοιχεία του γονέα του μαθητή/τριας, με βάση την οποία θα γίνει η κατανομή και εγγραφή των παιδιών σας στην Α τάξη Γυμνασίου. Την υπεύθυνη δήλωση θα τη δώσουμε από το σχολείο στους μαθητές/μαθήτριες της ΣΤ τάξης και θα πρέπει να επιστραφεί υπογεγραμμένη στο σχολείο μαζί με το σχετικό αποδεικτικό (πχ. ΔΕΗ ή Προσωποποιημένη Πληροφόρηση από το λογιστή σας), το αργότερο μέχρι την Τρίτη 12/12/2023. 

Επίσης, επισυνάπτουμε την υπεύθυνη δήλωση με τον παρακάτω σύνδεσμο ηλεκτρονικά και μπορείτε να μας την αποστείλετε πίσω υπογεγραμμένη ηλεκτρονικά ή μέσω gov.gr με το κείμενο που αναφέρουμε, στο email του σχολείου (mail@21dim-irakl.ira.sch.gr ).

 https://docs.google.com/document/d/1axrhc6PP4mMTsi7XzZijgtYc-BJldMNC/edit?usp=sharing&ouid=107573109163983822631&rtpof=true&sd=true


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου