Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ


2022-2023ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, σας γνωρίζουμε ότι μετά τις εκλογές της 5ης Οκτωβρίου 2022 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων αποτελείται από τους εξής:

Πρόεδρο: Χριστίνα Φρουδάκη 6932336351

Αντιπρόεδρο: Σπυριδούλα Καλογεράκη 6934921653

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Φανουράκης 6937163520

Ταμίας: Ελευθερία Δουλουφάκη 6977408070

Μέλη: Μαρία Τσαπαρίδη 6976410497

Δέσποινα Αναγνωστάκη 6940530576

Μαρία Δεληγιάννη,

Βαλεντίνα Σχοιναράκη,

Μαρία Μπομποδάκη

 

Ελεγκτική Επιτροπή:  Ελένη Μπουσούλη,

Αθανάσιος Μαχιάς

Μαρία Κυπριωτάκη

 

Αισιοδοξία και αμέριστη υποστήριξη από τον Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου για το καλό των μαθητών μας. 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 21ου ΔΗΜ. ΣΧ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, στο υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο των Γονέων & Κηδεμόνων έχει αφενός συμπληρωθεί η θητεία του και αφετέρου δεν υπάρχει πλέον απαρτία. Για το λόγο αυτό βάσει καταστατικού προκηρύσσονται ΕΚΛΟΓΕΣ που θα γίνουν:

1. την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022, από 19:00 - 20:30 στο χώρο του σχολείου μας «21ου Δημ. Σχ. Ηρακλείου» για την ανάδειξη νέου 7 μέλους Διοικητικού Συμβουλίου και νέας 3 μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής.

2. Δηλώστε την ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ σας μέχρι την 4/10/2022 για τα συλλογικά όργανα του σχολειού στα τηλεφωνά 6937163520 -Φανουράκης Κώστας, / 6932336351 -Χριστίνα Φρουδάκη, / 6934921653 Σπυριδούλα Καλογεράκη και ελάτε να ψηφίσετε την ημέρα τον εκλογών.  

Στηρίζοντας το σύλλογο, στηρίζετε τα παιδιά σας και την σχολική κοινότητα μέσα στην οποία αυτά διαπαιδαγωγούνται.  

Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε Διευκρίνιση.

 

Με εκτίμηση,

 Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του 21ου Δημ. Σχολείου Ηρακλείου

2020-2021
26/06/2021
Αποχαιρετισμός του Διευθυντή του Σχολείου μας επί δέκα συναπτά χρόνια, του κ. Μανόλη Σουργιαδάκη από μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.
Ευχαριστίες για μια άψογη συνεργασία. 


2018 - 2019Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ Αναστασάκης θα ενημερώσει τους γονείς του Σχολείου για θέματα της αρμοδιότητάς του την Παρασκευή 19/04/19 ώρα 8:15 – 8:30.


**************************Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου

Φορτέτσα   25-2-2019

          O Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, σας προσκαλεί  μικρούς και μεγάλους στον αποκριάτικο χορό που διοργανώνει το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 και ώρα  16:30 μ.μ. στο χώρο του Σχολείου στη Φορτέτσα Ηρακλείου. Φορέστε τις στολές σας και ελάτε να διασκεδάσετε.

Μαζί διοργανώνεται  λαχειοφόρος αγορά και κλήρωση με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου στο κοινωνικό έργο που επιτελεί. Αν επιθυμείτε μπορείτε να συμμετέχετε στην αγορά λαχνών. Αξία λαχνού 1,00€ . Πλούσια και ενδιαφέροντα δώρα  από τις ευγενικές χορηγίες των διαφόρων καταστημάτων θα κληρωθούν την ίδια μέρα  στο τέλος της εκδήλωσης.

Με σεβασμό και εκτίμηση .

                                                                                                                            
                                                                                                
O Πρόεδρος και το Δ.Σ. του
21ου Δημ. Σχολείου  ΗρακλείουΟ Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους γονείς που παρευρέθηκαν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου και διασκέδασαν με τα παιδιά τους καθώς και όλους όσους συνέλαβαν με τη βοήθειά τους στην προσπάθεια αυτή. 

   

 Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου

Ηράκλειο 10-12-2018

            O Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2019.
              Το ΔΣ τους συλλόγου  δημιούργησε ένα χειροποίητο ημερολόγιο με την προσπάθεια όλων των μελών του Δ.Σ για την ενίσχυση του συλλόγου. Η αξία του ημερολογίου είναι στα 5€.
            Σας παρακαλούμε τα χρήματα για το ημερολόγιο να δοθούν στους δασκάλους των τμημάτων, αλλιώς να επιστραφούν μέχρι τις 20/12/2018.
Επίσης σας προσκαλούμε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 5:30 μ.μ. στη  Xριστουγεννιάτικη Γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου μας.

                                                                                       Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές 

                                                     Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του
                                                                                                 21ου Δημ. Σχολείου  Ηρακλείου

ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ


Με τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης και τις εκλογές της 17ης Οκτωβρίου 2018 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) στις 24/10/2018 αποτελούμενο από τα παρακάτω μέλη:


  ΠΡΟΕΔΡΟΣ :               ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ :     ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ :        ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

  ΤΑΜΙΑΣ :                    ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
                                                                                     
  ΜΕΛΟΣ :                     ΠΑΡΤΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

  ΜΕΛΟΣ :                     ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

  ΜΕΛΟΣ :                     ΤΡΙΓΩΝΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
-------------------------------------------------------


2017 - 2018EYXAΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Μαθητική Κοινότητα του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου

ευχαριστεί θερμά

  Τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου για την διάθεση χρηματικού ποσού για την προμήθεια οθονών Η/Υ, στα πλαίσια της γενικής αναβάθμισης του Σχολείου σε δίκτυα και μέσα Πληροφορικής.
ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ


Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου


Αγαπητοί γονείς,


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, διοργανώνει αποκριάτικο πάρτι στην αίθουσα της εκκλησίας του Τίμιου Σταυρού την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00μ.μ.

Η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους, μικρούς και μεγάλους. Θα υπάρχει μπουφές με καφέ και φαγητό. Παρακαλούμε να ενισχύσετε αυτόν τον μπουφέ με ό,τι επιθυμείτε.. Ο Σύλλογος για την ενίσχησή του θα κάνει λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα.

Παρακαλούνται οι γονείς ή οι κηδεμόνες να συνοδεύουν και να επιβλέπουν τα παιδιά τους καθ΄ όλη την διάρκεια της γιορτής. Στην αίθουσα επιτρέπονται μόνο κορδέλες, απαγορεύονται αυστηρά τα σπρέι και τα κομφετί.

Σας περιμένουμε όλους μικρούς – μεγάλους και δασκάλους, Να γλεντήσουμε και να περάσουμε ένα αξέχαστο αποκριάτικο απόγευμα.

Σημείωση : Παρακαλούμε τους γονείς που έχουν κατάστημα και μπορούν να προσφέρουν κάποιο δώρο για την λαχειοφόρο αγορά και όσοι γονείς μπορούν να βοηθήσου μετά το πέρας της γιορτής να τακτοποιήσουμε την αίθουσα της εκκλησίας, ας μας ενημερώσουν έως την Παρασκευή 9/2/18  στο τηλέφωνο 6937297531, Βασίλης Βαρδάκης.
Επίσης  σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 9/2/18 και ώρα 7:45μ.μ. θα έρθει στην πλατεία της Φορτέτσας η μπάντα του Δήμου Ηρακλείου, για να παίξει αποκριάτικα τραγούδια.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του
21ου Δημ. Σχολείου ΗρακλείουΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
21ου Δημ. Σχολείου Ηρακλείου

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας  σας καλούν στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, 2017 και ώρα 5 30μ.μ., στο χώρο του σχολείου. Θεωρούμε ότι η συμμετοχή σας αποτελεί την εγγύηση της διατήρησης ενός ζωντανού και ακμαίου συλλόγου, όπως είναι ο δικός μας.

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ετήσια συνδρομή προς το σύλλογο για το σχολικό έτος 2017 – 2018 είναι 10 ευρώ ανά οικογένεια. Τα χρήματα θα τα συγκεντρώσουν οι δάσκαλοι ανά τάξη αλλά μπορείτε να πληρώσετε και την ημέρα της συνέλευσης.

Το Δ.Σ. είναι πάντα στην διάθεσή σας για επικοινωνία και συνεργασία μαζί σας. (Βαρδάκης Βασίλης, τηλ. 6937207531)2016 - 2017
Αγαπητοί γονείς, παιδιά και φίλοι μας,

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου σας προσκαλεί στον ετήσιο Αποκριάτικο χορό, τηνΚυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 και στις 16:30μ.μ στο CLUB AΣΤΕΡΑΣ!

Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουμε!!! 

Προσκλήσεις θα υπάρχουν στην είσοδο του club.********************

Το Δ.Σ. του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Σύλλογο Χειροτεχνών και Καλλιτεχνών Κρήτης ''Τέχνης Έργα'', έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, για την οικονομική ενίσχυσή του, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η αγορά κουρτινών για το Σχολείο μας. Σας ευχαριστούμε θερμά.


****************************
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2017.
Φέτος το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε να δημιουργήσει ένα χειροποίητο ημερολόγιο με την προσπάθειες όλων των μελών του Δ.Σ. Η αξία του ημερολογίου είναι στα 5 ευρώ. Σας παρακαλούμε τα χρήματα για το ημερολόγιο να δοθούν στους δασκάλους των τμημάτων, αλλιώς να επιστραφούν μέχρι τις 19/12/2016.
Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Φορτέτσας διοργανώνει τριήμερο εκδηλώσεων, στην πλατεία της κάτω Φορτέτσας, από την Παρασκευή 16/12/2016 έως και την Κυριακή 18/12/2016. Καλό θα είναι να στηρίζουμε της προσπάθειες της τοπικής κοινωνίας και να συμμετέχουμε με την παρουσία μας όσο μπορούμε.


Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.
του 21ου Δημ. Σχολείου Ηρακλείου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
    Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας για την ουσιαστική συμβολή του στην αγορά ηλεκτρονικών εξοπλισμών έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί με τον καλύτερο τρόποι το μάθημα της πληροφορικής.

--------------------------------------------------


2015 - 2016

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
 21ου Δημ. Σχολείου Ηρακλείου
Ηράκλειο 28-9-2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

             Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, σας εύχονται ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ και καλή πρόοδο στα παιδιά μας. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τα παιδιά και τους γονείς της Α’ τάξης του σχολείου μας.

          Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 6:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, στην αίθουσα της εκκλησίας του Τιμίου Σταυρού. Γι’ αυτό σας προσκαλούμε να πιούμε ένα καφέ και να συζητήσουμε θέματα του σχολείου μας.
            
Το Δ.Σ. είναι πάντα στην διάθεση σας για επικοινωνία και συνεργασία μαζί σας.


                                             Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του
                                            21ου Δημ. Σχολείου  Ηρακλείου

*******************************************Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, σας εύχεται Καλό Πάσχα!!!!*********************************************
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ


Το ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου μας , σας εύχεται 
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.


Οι χαρταετοί είναι δημιουργίες των μαθητών του σχολείου μας από τις εξωσχολικές δραστηριότητες στο μαθήμα των ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ.Ένα μεγάλο ''Μπράβο'' στα παιδιά !!!!!


Αναγνώριση προσφοράς τροφίμων από το Σύλλογο μας...

Ο σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι τα τρόφιμα που περίσσεψαν από την αποκριάτικη γιορτή μας, δόθηκαν ως δωρεά στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού και Παιδικής Μέριμνας (θηλέων) στον Πόρο, Ηρακλείου Κρήτης, όπου εκεί φιλοξενούνται 30 παιδιά. 

Η δ/ντρια και η πρόεδρος του ΔΣ μας ευχαρίστησαν μέσω δημοσίευσης στην εφημερίδα ΄΄ΠΑΤΡΙΣ΄΄ σήμερα, Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015.


Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας για τα δώρα τους στην εκδήλωση μας!

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ 2015Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο αποκριάτικος χορός που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας. Η μεγάλη συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία με όλα σε αφθονία... Άφθονο κέφι, χορό, φαγητό και χαρούμενα πρόσωπα παντού!

Ένα μεγάλο μπράβο στο Σύλλογο μας για την άψογη διοργάνωση και εξυπηρέτησή τους, σε όλους όσους προσέφεραν στο πλούσιο μπουφέ και φυσικά σε όλες τις επιχειρήσεις που προσέφεραν δώρα για την λαχειοφόρο αγορά.ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ
...όπως παλιά!!!
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου  
                             

Αγαπητοί γονείς,

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, διοργανώνει αποκριάτικο πάρτι στην αίθουσα της εκκλησίας του Τίμιου Σταυρού στην Φορτέτσα, την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 16:00 μ.μ.

Η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους, μικρούς και μεγάλους. Θα υπάρχει μπουφές με καφέ και φαγητό. Παρακαλούμε να ενισχύσετε αυτόν τον μπουφέ με ότι επιθυμείτε. Ο Σύλλογος για την ενίσχυσή του, θα κάνει λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα.

Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες να συνοδεύουν και να επιβλέπουν τα παιδιά τους καθ΄όλη την διάρκεια της γιορτής. Στην αίθουσα επιτρέπονται μόνο κορδέλες και όχι αφροί και κομφετί.

Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους να γλεντήσουμε και να περάσουμε ένα αξέχαστο αποκριάτικο απόγευμα. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του
21ου Δημ. Σχολείου Ηρακλείου
ΓΙΟΡΤΗ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ 2014Ο Σύλλογός μας την ημέρα των Τριών Ιεραρχών στην κοπή της βασιλόπιτας...ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2015Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας έχει δημιουργήσει ημερολόγιο για το νέο έτος υπέροχα εικονογραφημένο με εξώφυλλα παλαιών διδακτικών βιβλίων θυμίζοντας παλιές καλές εποχές. Για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν το ημερολόγιο αυτό ενισχύοντας έτσι το Σχολείο μας μπορούν να το αναζητήσουν από τα μέλη του συλλόγου καθώς και από το Σχολείο μας. Διατίθεται στο πόσο των 5 ευρώ.

**************************************************


Εσείς στείλατε το γράμμα σας στον Άγιο Βασίλη;;;


Όχι; Τρέξτε! Προλαβαίνετε  ακόμη!*******************************


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2014-2015


ΗΜΕΡΑ                                        ΜΑΘΗΜΑ                                   ΩΡΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ                                    ΣΚΑΚΙ                                         6:00μ.μ.-7:00μ.μ.

ΤΕΤΑΡΤΗ                                   ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΧΟΡΟΙ                 5:00μ.μ.-6:00μ.μ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ                             ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ                                 5:00μ.μ.-6:30μ.μ.

ΣΑΒΒΑΤΟ                                  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ                                 10:30π.μ.-12:00μ.μ.
                                                   ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ           10:30π.μ.-12:00μ.μ. 


Παρακαλούνται όσοι γονείς του σχολείου μας επιθυμούν να συμμετέχουν τα παιδιά τους στις δραστηριότητες να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6937207531.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τις ερχόμενες ημέρες θα γίνουν οι πρώτες συναντήσεις με τους μαθητές την Τετάρτη 12/11/2014 για τους Μοντέρνους χορούς, Παρασκευή  14/11/2014 για τα εικαστικά, Σάββατο 15/11/2014 για τους Παραδοσιακούς χορούς και τα εικαστικά και την Δευτέρα 17/11/2014 για το Σκάκι, τις ώρες που αναγράφονται παραπάνω στον πίνακα.
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 21ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 
2014 – 2016Σαν ενημερώνουμε ότι κατόπιν εκλογών για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου για το χρονικό διάστημα 2014 – 2016 το καταστατικό έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ  Τηλ: 6937207531

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΙΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ ΓΑΛΑΤΕΙΑ

ΤΑΜΕΙΑΣ: ΣΑΡΑΝΤΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΜΕΛΟΣ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΕΛΟΣ: ΠΑΡΤΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΜΕΛΟΣ: ΜΑΥΡΑΚΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ


Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι σαν Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα κάνουμε ότι είναι εφικτό για να είμαστε δίπλα στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας. Θέλουμε τα παιδιά μας να περνάνε όσο πιο ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο τους στο Σχολείο κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος αλλά και μετά τη λήξη του με τις διάφορες δράσεις που έχουμε διοργανώσει για τα παιδιά και τους κηδεμόνες τους. Όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την βελτίωση των δύσκολων συνθηκών διαβίωσης στο σχολικό περιβάλλον, με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας μας βασιζόμενοι στην πρωτοβουλία, την διεκδίκηση και την δράση.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου