Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

ΣΤ1

 2023-2024

«ΟΠΟΥ ΑΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑΥΘΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΕΣΤΙΝ»

Την Πέμπτη 4 Απριλίου  όλοι οι μαθητές των Ε' και ΣΤ' τάξεων μετέβησαν στο Στάδιο Ελευθερίας όπου πραγματοποιήθηκαν  οι «Ενδοσχολικοί Αγώνες Στίβου 2023-2024». Η χαρά των μαθητών μας ήταν μεγάλη όπως ήταν αναμενόμενο και η προσπάθεια όλων των παιδιών για μια αξιοπρεπή επίδοση ήταν αξιέπαινη. Με υπευθυνότητα, επιμονή και πειθαρχία όλοι έδειξαν ομαδικό πνεύμα ενθαρρύνοντας τους συμμαθητές τους στις προσπάθειές τους σε όλα τα αγωνίσματα, στο δρόμο 60μ, στο άλμα εις μήκος και στην ρίψη ελαστικής σφαίρας. Χίλια μπράβο σε όλα τα παιδιά για το συν- αγωνισμό που έδειξαν και φυσικά στον αγαπημένο εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής τον κ. Κώστα Ξηρουχάκη για όλες τις αξίες που εμπνέει στα παιδιά μας! ----------


ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Παρουσία των τοπικών αρχών κι εκπροσώπων τοπικών φορέων αλλά και με τη δυναμική συμμετοχή του κόσμου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ηράκλειο η καθιερωμένη μαθητική και μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου με συμμετοχή το 21ο Δημοτικό Σχολείο σε πλήρη διάταξη. Τα συγχαρητήρια μας στους μαθητές και τις μαθήτριές μας για την άψογη εμφάνισή τους καθώς και στον  γυμναστή μας τον κ. Κώστα Ξηρουχάκη. 

----------

Η σημαιοφόρος και οι παραστάτες του σχολείου μας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.


Καλές Αποκριές!

----------

9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ «ΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ»

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Θεοδοσία Αργυράκη – Ασαργιωτάκη, ποιήτρια και συγγραφέας για την επίσκεψη της στο τμήμα μας στις 9 Φεβρουαρίου «Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας» όπου μας  μύησε στην τέχνη της συγγραφής ενός βιβλίου. Την ευχαριστούμε επίσης, γιατί βοήθησε στον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του σχολείου μας, χαρίζοντάς μας ένα σπουδαίο βιβλίο της!Οι μαθητές/τριες του Στ1 σας εύχονται καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και πολλές πολλές όμορφες στιγμές!Λίγο πριν αποχαιρετίσουμε το 2023 οι μαθητές της Στ΄ τάξης παρακολούθησαν την εξαιρετική ταινία “Every child is special” του Aamir Khan που πραγματεύεται το θέμα της δυσλεξίας μέσα από την ιστορία ενός μικρού μαθητή της Γ΄ τάξης, του Ishaan. Η ταινία μιλάει για έννοιες όπως ζήλια, κακία, φθόνος, αδιακρισία, συναισθήματα που βρίσκονται μέσα μας και σαν λέοντες αναζητούν την ευκαιρία να εκδηλωθούν… αλλά και για την αγάπη ταπεινή σαν ένα καλοκάγαθο κοριτσάκι που περιμένει να την προσέξουμε. Η αγάπη που είναι μια και είναι για όλους. Ξέρουμε όλοι τι είναι και ξέρουμε όλοι τι δεν είναι. Το τελικό συμπέρασμα;

ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ, ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.


----------

Πραγματοποίηση εκπαιδευτικής επίσκεψης για τους μαθητές/τριες της Στ΄ τάξης στο Ιστορικό Μουσείο Ηρακλείου για τις ανάγκες του προγράμματος 

«Φωτεινά μυστήρια, παίζοντας με το φως».  

Οι μαθητές/τριές μας είχαν την δυνατότητα να εξερευνήσουν μια διαδραστική και διασκεδαστική έκθεση σχετικά με το φως, την ανάκλαση, την απορρόφηση, τη διάχυση, τα χρώματα και την όραση. Έβγαλαν φωτογραφίες σε εκπληκτικές οφθαλμαπάτες και παρακολούθησαν εντυπωσιακά πειράματα για τη διάθλαση και το εντυπωσιακό φως που βγάζουν κάποια ζώα και πετρώματα!

---------------

Στιγμιότυπα από την εκδρομή στο Παραδοσιακό Λαογραφικό Ρακοκάζανο της οικογένειας Κορσαβά – Μυραγάπη όπου οι μαθητές μας  παρακολούθησαν το πρόγραμμα 

«Παραγωγή και φύλαζη κρασιού και τσικουδιάς». 

Οι μαθητές ενημερώθηκαν για ένα επάγγελμα που έρχεται από την αρχαιότητα και παρακολούθησαν όλα τα στάδια του παραδοσιακού τρόπου παραγωγής και φύλαξης του κρασιού και της τσικουδιάς. 


Πρώτη ημέρα ως εκτάκια και καλωσορίζουμε τους μικρούς μας συμμαθητές στο "μεγάλο σχολείο"!


**********

2022 - 2023

Ευχαριστούμε θερμά τον αγαπητό μας διευθυντή και δάσκαλο κ. Μανώλη Σουργιαδακη για το ενδιαφέρον μάθημα Ιστορίας που μας πρόσφερε μέσα από τις ζωντανές πηγές και το φωτογραφικό υλικό που μοιράστηκε μαζι μας. Ήταν τιμητικό και συγκινητικό να βρίσκεται πάλι στην τάξη. Μαθητές και μαθήτριες απόλαυσαν την υπέροχη αφήγηση των γεγονότων της Βυζαντινής Ιστορίας και μέσω της συζήτησης μεταφέρθηκαν νοερά σε μια άλλη εποχή.
________

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΗ ΜΙΝΩΙΚΗ ΚΡΗΤΗ

Την Παρασκευή 18 Μαΐου 2023 οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ε1 με την συνοδεία των εκπαιδευτικών Μαρία Μπούμπουρα και Έλενα Γρίσπου παρακολούθησαν το πρόγραμμα «Ανακύκλωση στη Μινωική Κρήτη» του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου στα πλαίσια των δράσεων για την παγκόσμια ημέρα Μουσείων. Έπειτα την ομάδα ανέλαβε να συνοδέψει και να ξεναγήσει στο ιστορικό κέντρο της πόλης μας, ο αρχαιολόγος - φιλόλογος κ. Ζαχαρίας Αλετράς, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησης να συμμετέχει εθελοντικά, για την ενδιαφέρουσα ξενάγηση και την ζωηρή προφορική αφήγηση των ιστορικών περιόδων και της ζωής μέσα στο μεγάλο Κάστρο, τον Χάνδακα. Η απογευματινή μας βόλτα ολοκληρώθηκε, απολαμβάνοντας κρητικό σουβλάκι, παγωτό και παιχνίδι στην παιδική χαρά! Βράδυ πια επιστρέψαμε στα σπίτια μας με ένα πλατύ χαμόγελο, γιατί είχαμε μοιραστεί μια διαφορετική εμπειρία!


 
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
ΔΡΑΣΗ «ΝΕΑ ΟΝΕΙΡΑ»

 ΑΓΑΠΗ


ΧΩΡΙΣΜΟΣΝΕΑ ΟΝΕΙΡΑ****************ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Πιάνω την άνοιξη με προσοχή και την ανοίγω:

Με χτυπάει μια ζέστη αραχνοΰφαντη

ένα μπλε που μυρίζει ανάσα πεταλούδας

οι αστερισμοί της μαργαρίτας όλοι αλλά

και μαζί πολλά σερνόμενα ή πετούμενα

ζουζούνια, φίδια, σαύρες, κάμπιες και άλλα

τέρατα παρδαλά με κεραίες συρμάτινες

λέπια χρυσά λαμέ και πούλιες κόκκινες

 (Ο. Ελύτης, Ημερολόγιο ενός αθέατου Απρίλη, Ίκαρος)
"ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ"

Μία αφιέρωση για τις 2 Απριλίου - Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου


----------

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΙΚΡΟΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑΣ

Το σχολείο μας ξεκίνησε τις δράσεις για την παγκόσμια ημέρα βιβλίου. Ευχαριστούμε θερμά τον συγγραφέα & δημιουργό της ελεύθερης ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης Open books, Γιάννη Φαρσάρη, που με πολλή χαρά ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Ε1 και μαζί με τα παιδιά και την δασκάλα τους υλοποίησαν εργαστήρι δημιουργικής γραφής! Μαθητές και μαθήτριες μίλησαν, αντάλλαξαν απόψεις, ταξίδεψαν στον φανταστικό χώρο της μικροαφήγησης, ήρθαν σε επαφή με ένα διαφορετικού είδος κειμένου, δημιούργησαν δικές τους μικρές ιστορίες και για λίγο έγιναν γραφείς – δημιουργοί. Το ραντεβού με τον κ. Φαρσάρη ανανεώθηκε και οι μαθητές/τριες έπιασαν ήδη τα μολύβια και γράφουν… το Openbooks τα περιμένει… συνεχίζεται…__________


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 Τρίτη 28/2 και οι εκπαιδευτικές επισκέψεις συνεχίζουν με τους/τις μαθητές/τριες των Ε΄ και Στ΄ τάξεων να επισκέπτονται το Μουσείο Ιατρικής Κρήτης. Οι μαθητές μας αφού περιηγήθηκαν στο χώρο και ενημερώθηκαν για την ιστορία της ιατρικής και την πρόοδο της εν λόγω επιστήμης , παρακολούθησαν το πρόγραμμα «Ανατομία». Τα παιδιά αφού μεταφέρθηκαν στο εργαστήριο, υλοποίησαν με την υπεύθυνη πρόγραμμα σχετικό με το πεπτικό σύστημα, το αναπαραγωγικό και το αναπνευστικό. Μέσω του βιώματος, μπόρεσαν να συνειδητοποιήσουν τις διάφορες λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού.


Ευχές για Καλές Αποκριές από το Ε1!Υγρό πυρ…


Βυζαντινά Μνημεία
COMING SOON!


Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ε1 σας εύχονται υγεία, ευημερία και ότι άλλο ποθείτε για το νέο έτος!


Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ε1 σας παρουσιάζουν

«Η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα»!

Ημέρα φοντύ…
8 Χριστουγεννιάτικα ποιήματα από τους αναγνώστες μας…


Προσμένοντας τα Χριστούγεννα…


Οι μικροί ερευνητές…Επίσκεψη στο «Μικρό Σχολείο της Γης»


Οι μαθητές και οι μαθήτριες του E1 καλωσορίζουν τους νέους φίλους μας από το πρόγραμμα Erasmus στο 21ο!Όπου φεστιβάλ, τουρνουά, δρώμενο ή θέατρο το Ε1 είναι εκεί…


Διοργανώνουμε κιόλας! _____________

ΕΠΕΤΕΙΟ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


________________


Οι μαθητές του Ε1 σε συνεργασία με το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου φυτεύουν διάφορα αρωματικά φυτά στην προσπάθεια όλων μας να ομορφήνει το Σχολείο!


*****************************

2021 - 2022

Ημερήσια εκδρομή στην "Χώρα των Λωτοφάγων"Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΝΟΣ ΔΑΣΟΥΣ

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δ1 μαζί με τους γονείς και τη δασκάλα τους Μαρία Μπούμπουρα οργάνωσαν μια εκδρομή στη φύση για να γνωρίσουν από κοντά τη βιοποικιλότητα του τόπου μας. Η εκδρομή έλαβε χώρα στο Δάσος Φουρνί κοντά στο χωριό Αρχάνες. Η ομάδα περπάτησε στα μονοπάτια του Δάσους, το καθαρό αεράκι βοήθησε να καθαρίσει το μυαλό και η επαφή με τις μυρωδιές της άνοιξης άνοιξε την όρεξη και έφτιαξε ακόμα περισσότερο τη διάθεση! Όλοι μικροί μεγάλοι θαύμασαν το θέατρο της περιοχής και γνώρισαν τα βιοτικά και αβιοτικά στοιχεία του Μεσογειακού τοπίου, ενός οικοσυστήματος με σπάνια είδη φυτών και ζώων. Κατά τη διάρκεια της εξόρμησης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα μόλυνσης του περιβάλλοντος, διάσωσης σπάνιων ειδών και να δράσουν, δημιουργώντας πινακίδες για την προστασία αυτού. Η δράση ολοκληρώθηκε με πλούσιο γεύμα, πικ νικ στο Δάσος όπου όλοι φρόντισαν να υπάρχουν υπέροχα εδέσματα!! Φυσικά από τη δράση δεν έλειψε το άφθονο παιχνίδι με μπάλες, ρακέτες, κρυφτό, κυνηγητό και άλλες περιπέτειες, οι οποίες εμπλούτισαν τη μέρα! 

Την εκδρομή ακλούθησαν και υποστήριξαν η κ. Κατερίνα δασκάλα παράλληλης στήριξης και η κ. Αργυρώ δασκάλα εικαστικών. 

Όλοι στο τέλος έδωσαν ένα νέο ραντεβού στη φύση με τη νέα σχολική χρόνια.


____


To Δ1 σας εύχεται ένα Πάσχα γεμάτο αγάπη, καλοσύνη και γλυκές λιχουδιές!! 

Καλή Ανάσταση!!Οι ήρωες δεν πεθαίνουν ποτέ, 

ζουν ανάμεσά μας και μας θυμίζουν ότι

 η ειρήνη, η ελευθερία και η αδελφότητα 

αποτελούν τους θεμέλιους λίθους της ανθρώπινης ύπαρξης.ΑΠΟΓΝΩΣΗ


Η δημιουργική απόγνωση της διδασκαλίας των δεκαδικών αριθμών!!!

Ένα δρώμενο από τους μαθητές του Δ1!

 Έμπνευση και δημιουργία η δασκάλα τους, Μαρία Μπούμπουρα, με πολύτιμη βοήθεια από την δασκάλα Κατερίνα Χατζηκωνσταντίνου.----------


Στα πλαίσια της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου και με ποικίλες δράσεις σε περισσότερες από 180 χώρες ανά τον κόσμο, το σχολείο μας μετείχε και φέτος ενεργά στην ευαισθητοποίηση των μαθητών/-τρια με πολλαπλά ερεθίσματα.

Στα πλαίσια του μαθήματος των ΤΠΕ και με υπεύθυνο εκπαιδευτικό τον κ. Βιολιντζή Κωνσταντίνο, τμήματα του σχολείου μας (με υπεύθυνες εκπαιδευτικούς την κ. Γαρυφαλιά Σπανού και την κ. Μαρία Μπούμπουρα) παρακολούθησαν σε σύγχρονη συνεδρία, την διαδικτυακή ημερίδα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υπό την αιγίδα του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους και ενισχύοντας τις ψηφιακές δεξιότητες. Παράλληλα, περιηγήθηκαν σε ιστότοπους με σχετικό ενημερωτικό υλικό.

Η προσπάθειά μας θα είναι συνεχής και με διάχυση σε όλες τις τάξεις και τα λοιπά διδακτικά αντικείμενα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ-ΠΕΖΟΣ-ΕΠΙΒΑΤΗΣ


 


ΠΕΡΣΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ


Οι μαθητές, οι μαθήτριες και η δασκάλα του Δ1 σας εύχονται  χαρούμενα Χριστούγεννα και υγεία για όλο τον κόσμο με πολλές όμορφες στιγμές το 2022!


ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας…

·       αιολική

·       ηλιακή  

·       γεωθερμική

Ευχαριστούμε τον κ. Παζαρακη Μιχάλη, μηχανολόγο μηχανικό για την παρουσία του στο Σχολείο μας! Μέσω πειραμάτων και απλών εφαρμογών που δημιούργησε, τα παιδιά κατανόησαν τι είναι ενέργεια.. Οι καθαρές μορφές ενέργειας δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον και γι αυτό τους δίνουμε το όνομα πράσινη ενέργεια. Ακολουθούν μερικά στιγμιότυπα από τη δράση!
Γνωρίστε τις περιβαλλοντικές οργανώσεις και ενημερωθείτε για το σπουδαίο έργο που κάνουν. Αγαπάμε και φροντίζουμε το περιβάλλον γιατί είναι το σπίτι μας!

 Το Πολυτεχνείο ζει! Μας εμπνέει ακόμα, μας δείχνει τον δρόμο, μας θυμίζει ότι ο αγώνας για ελευθερία, για ισότητα και δικαιοσύνη δεν πρέπει ποτέ να σταματά.


Τα παιδιά του Δ1 σας παρουσιάζουν τα αγαπημένα τους Ολυμπιακά αθλήματα.---------Όταν γνωρίσαμε τον Όμηρο και τα έργα του Ιλιάδα και Οδύσσεια...

***


Καλώς ήλθες φθινόπωρο...


***

Πρώτη μέρα... πρώτοι στόχοι!

**************************************************************


2020 - 2021
Στιγμές χαλάρωσης στην αυλή του σχολείου μας λίγες ημέρες πριν τη λήξη της δύσκολης φετινής σχολικής χρονιάς...
Ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και καλή αντάμωση το Σεπτέμβρη!
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ

 

Μετά από μια εξαιρετικά δύσκολη σχολική χρονιά λόγο της πανδημίας και λίγο πριν τη λήξη των μαθημάτων  πραγματοποιήθηκε για τους μαθητές του Γ1 επίσκεψη στο DINOSAURIA PARK στις Γούρνες. Εκεί μέσα από διαδραστικές παρουσιάσεις και παιχνίδια μάθανε για τη ζωή των δεινοσαύρων και γίνανε εξερευνητές  κάνοντας ανασκαφές και ανακαλύπτοντας έναν κόσμο παλιό αλλά όχι ξεχασμένο. Σίγουρα μια από τις ωραιότερες εκπαιδευτικές επισκέψεις όπου οι μαθητές μας επιστρέψαν στο Σχολείο καταενθουσιασμένοι για όλα όσα είδαν και έμαθαν.


 

Μαθαίνοντας για τους 12 Ολύμπιους Θεούς...
Λαχταρώντας το χιόνι!Τα δικά μας χαϊκού!
Γεμίζοντας τα βάζα των συμμαθητών μας με σκέψεις αγάπης!

************************************************************************

2019 - 2020


ΓΙΟΡΤΗ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ  2019


Οι μαθητές του Β1 τμήματος, μας παρουσίασαν το θεατρικό  «Έξι Χριστουγεννιάτικα στολίδια ταξιδεύουν» όπου έξι στολίδια δραπετεύουν ένα βράδυ από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και γυρίζουν τον κόσμο με ένα ιπτάμενο χαλί…
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ


  
Η ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ
Ευχαριστούμε θερμά την «Κινητή Μονάδα Προληπτικής Οδοντιατρικής  Ηρακλείου» για την άμεση ανταπόκρισή της στο κάλεσμά μας. Οι μαθητές μας ενημερώθηκαν για τη διατήρηση της καλής στοματικής υγείας και για την προστασία τους από σοβαρά προβλήματα και στη συνέχεια η ΚΜΠΥ προχώρησε σε φθορίωση και έλεγχο στοματικής υγιεινής στους μαθητές της Β΄ Τάξης. Πρόγραμμα: «ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ». 
– Παγκρήτιο Στάδιο  

**************************************************

2018 - 2019


ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ «ΚΡΗΤΑΓΕΝΗΣ ΔΙΑΣ»


ΕΠΕΤΕΙΟΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥΟι μαθητές του Α1 σας εύχονται καλές Αποκριές!

Καμαρώστε μας στο «Τεχνόπολις!» Εκεί βρεθήκαμε για να απολαύσουμε τον Αστερίξ σε νέες περιπέτειες... Μα τι ωραία που περνάμε όταν είμαστε όλα τα παιδιά του σχολείου μαζί! Αύριο πάλι επί του έργου μας αλλά και αυτά τα ευχάριστα διαλείμματα χρειάζονται πού και πού, δε συμφωνείτε;*************


Αγαπημένα μας πρωτάκια σας καλωσορίζουμε στο νέο σας Σχολείο. Ευχές μας το νέο σας ξεκίνημα να είναι μαγικό και όλος ο χρόνος  γεμάτος υπέροχες περιπέτειες! Ευχή μας να ζήσετε κοντά μας όμορφες εκπλήξεις, ατέλειωτες στιγμές ευτυχίας, δημιουργίας και χαράς και άπειρες επιτυχίες. Θα είμαστε όλοι οι δάσκαλοι δίπλα σας σε όλο αυτό το ταξίδι για να μοιραστούμε τα όνειρά σας, τις ιδέες σας και να εξερευνήσουμε μαζί καινούργιους δρόμους.
Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να μπαίνετε όποτε θέλετε με τους γονείς σας και τους φίλους σας και να βλέπετε όλα όσα δημιουργείτε. Εμείς οι δάσκαλοί σας, θα είμαστε εδώ να σας καθοδηγούμε απλά για να ανοίξετε τα φτερά σας και να νιώσετε ότι, ό,τι θέλετε μπορείτε να το πετύχετε. Να ξέρετε ότι εσείς έχετε τα πινέλα, εσείς και τα χρώματα. Ζωγραφίστε λοιπόν το μέλλον σας…  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου