Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

LEARNING OUTDOORS-LIFELONG LEARNING

 

ERASMUS+   PROJECT      

2022 - 2023

 

"LEARNING OUTDOORS-LIFELONG LEARNING"

 

Ιούνιος 2022 και ένα νέο ταξίδι ξεκινάει!

Ένα ταξίδι καταπράσινο, μέσα στη φύση που ενώνει 5 χώρες της Ευρώπης: το Βέλγιο, την Πορτογαλία, τη Φινλανδία, την Ισπανία, την Ελλάδα μας. Ένα ταξίδι που φέρνει αυτές τις χώρες κοντά κι ας είναι τόσο μακριά στο χάρτη.

Μέσα από αυτό το ταξίδι μοιραζόμαστε εμπειρίες, χαράζουμε το δρόμο στους άλλους με όσες εμπειρίες και γνώσεις αποκτάμε, γινόμαστε μια ομάδα με την βοήθεια των άλλων χωρών.

 Αποκαλύπτουμε ότι η γνώση δεν αποκτάτε μόνο μέσα σε μια σχολική αίθουσα, η γνώση αποκτάται παντού! Στην όχθη ενός ποταμού, στη σκιά ενός καταπράσινου δέντρου, σε ένα αρχαιολογικό τοπίο…  

Ακολουθεί μια ψηφιακή παρουσίαση όπου η Ελλάδα και το 21ο Δημοτικό Σχολείο χαράζουν το δρόμο της γνώσης σε όλα τα πλάτη της γης.


 Η ψηφιακή παρουσίαση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις εταιρικές χώρες στο Μον, Βελγίου το Νοέμβρη του 2022.


ΗΡΑΚΛΕΙΟ 10/10/2022 – 15/10/2022Οι μικροί εξερευνητές…
Καλώς μας ορίσατε Ισπανία, Βέλγιο, Πορτογαλία και Φινλανδία!ΙσπανίαΦινλανδία


Πορτογαλία


WELCOMING CEREMONY


OUTDOOR ACTIVITIES


Επίσκεψη στο «Μικρό Σχολείο της Γης»


Season changesΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου