Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Ενημέρωση και επίδοση ελέγχων α τριμήνου


 Αγαπητοί γονείς, 

Την Τρίτη 19/12/2023 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση (Α και Β τάξη) και επίδοση ελέγχων (Γ-Δ-Ε-ΣΤ τάξη), για την πρόοδο των μαθητών/τριών του Σχολείου, από τις 10:00-13:15, από τους εκπ/κούς . Τις δύο πρώτες ώρες θα γίνει μάθημα κανονικά.

 Την ίδια μέρα και ώρα με την ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί το χριστουγεννιάτικο παζάρι του σχολείου, που θα γίνει από κοινού με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Τα έσοδα θα διατεθούν για την οργάνωση, τον εξοπλισμό και τη μετατροπή της αποθήκης του σχολείου σε Βιβλιοθήκη, όπως νόμιμα έχει οριστεί από το Δίκτυο Σχολικών Βιβλιοθηκών, προκειμένου να μετατραπεί σε χώρο φιλαναγνωσίας, δανεισμού βιβλίων, ανάπτυξης και παρουσίασης βιβλίων από συγγραφείς και χώρο πραγματοποίησης ποικίλων παιδαγωγικών δράσεων. Επίσης, τα έσοδα από το χριστουγεννιάτικο παζάρι θα καλύψουν κι άλλες ανάγκες για την ομαλή λειτουργία του σχολείου, αλλά και για φιλανθρωπικές δράσεις. 

Τέλος, μπορείτε να φέρνετε στο σχολείο παιχνίδια σε καλή κατάσταση για το παζάρι του σχολείου.


Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΤΕΛΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
ΠΕ70

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου