Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020




ΤΥΜΠΑΝΟΠΑΤΗΜΑΤΑ!

 Σήμερα οι μαθητές μας πήραν μέρος σε ένα διαδραστικό παιχνίδι στο θέατρο Μορφές όπου βρέθηκαν για την παράσταση «Τυμπανοπατήματα». Ταξίδεψαν στο σπίτι των φαντασμάτων, έμαθαν ένα σκυλάκι να γαυγίζει, σ΄ ένα στρατιώτη την αλληλεγγύη, συνάντησαν έναν γάτο ταξιδευτή, μπήκαν στο σπίτι ενός παράξενου κυρίου, άκουσαν νυχτερινές φωνές. Δημιούργησαν, σκέφτηκαν, διασκέδασαν και στο τέλος πρότειναν εκείνοι το δικό τους τέλος σε κάθε ιστορία γιατί απλά δεν μας αρέσουν οι κανόνες!

Ευχαριστούμε το θέατρο Μορφές για την ελευθερία έκφρασης που έδωσαν στους μαθητές μας και την ευκαιρία να απλώσουν τα φτερά τους και να εκφραστούν όπως εκείνα ξέρουν.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου