Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020



ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ 21ο!!!


Μοναδικές στιγμές μας χάρισαν και πάλι οι Μαθητές μας στο αποκριάτικο γλέντι του Σχολείου την τελευταία Παρασκευή των Αποριών. Με τρελό κέφι, ακόμα πιο τρελές μεταμφιέσεις και αστείρευτη όρεξη για χορό, παιχνίδι και τραγούδι, όλοι περάσαμε πολύ όμορφα. Τους ευχαριστούμε για  όλα τα υπέροχα συναισθήματα που μεταδίδουν σε εμάς τους μεγαλύτερους κάθε μέρα.

Ευχαριστούμε επίσης για άλλη μια φορά το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για την πρωτοβουλία και διοργάνωση τρίωρου εορταστικού προγράμματος με διαδραστικά παιχνίδια, face painting και μαλλί της γριάς!

Ευχόμαστε σε όλους…    

ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ

ΚΑΛΗ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ΄ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!












Και επειδή δεν ξεχνάμε ποιοι είμαστε… συρτάκι, χανιώτης, πεντοζάλη και ζεϊμπέκικο! Χίλια μπράβο παιδιά!!!  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου