Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020



ΔΡΩΜΕΝΟ  «ΤΙ ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ»

Σήμερα οι μαθητές του Δ1 μετέβησαν στο 20ο & 56ο Δημοτικό Σχολείο όπου παρουσίασαν στους μικρούς μαθητές των Α, Β κ Γ Τάξεων το δρώμενο «Τί δε μπαίνει σε μια βαλίτσα», την ιστορία του μικρού Ναζ που αναγκάζεται να γίνει πρόσφυγας, να εγκαταλείψει την πατρίδα του και να αναζητήσει μια καινούρια ζωή σε μιαν άλλη πατρίδα. Οι μαθητές μας ήταν καταπληκτικοί στους ρόλους τους καθώς και οι μαθητές των Σχολείων που μας παρακολούθησαν. Μετά το δρώμενο όλα τα παιδάκια γέμισαν την βαλίτσα του Ναζ με  όσα πίστευαν ότι θα του χρειαζόταν στην καινούργια του πατρίδα.

Ευχαριστούμε θερμά τις Διευθύντριες των Σχολείων, την κ Νεκταρία Πρωτογεράκη και την κ Μαρία Μορφουλάκη για την φιλοξενία τους.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου