Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020
21o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
         ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί Γονείς

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη, 29/1/2020 και ώρα 17.30 θα πραγματοποιηθεί στο Σχολείο παρουσίαση – συζήτηση με θέμα «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο. Ο ρόλος της οικογένειας», στα πλαίσια μιας δράσης που πραγματοποιείται στο Σχολείο σε συνεργασία με το ΚΕΣΑΝ Δήμου Ηρακλείου.  Εισηγήτρια θα είναι η κοινωνιολόγος κ. Κρουσταλάκη εκ μέρους του ΚΕΣΑΝ. Το θέμα είναι σοβαρό και επίκαιρο και αφορά όλους μας.

Γι’ αυτό σας καλούμε και σας περιμένουμε για να ακούσουμε τη γνώμη των ειδικών και να εκφράσουμε τους προβληματισμούς μας.


                                                       Από το Σχολείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου