Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019



Αγαπητά μας παιδιά,

Έφτασε  άλλη μια σχολική χρονιά στο τέλος της. Μια όμορφη και δημιουργική χρονιά γεμάτη  μοναδικές στιγμές που θα κρατάμε χαραγμένες στη μνήμη μας μικροί και μεγάλοι για πολλά χρόνια.

Η Διεύθυνση και οι Εκπαιδευτικοί του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου εύχεται σε όλους σας ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι  και καλή αντάμωση το Σεπτέμβρη!

Ακολουθούν στιγμές από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Σχολείο μας στις 13 Ιουνίου 2019 για τη λήξη του διδακτικού έτους.



 Η  δασκάλα του Σχολείου μας, η κυρία Αργυρώ Γρηγοράκη  αποχαιρετάει την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση για πάντα έπειτα από 38 χρόνια υπηρεσίας. Της ευχόμαστε τα καλύτερα.



Η δασκάλα του Σχολείου μας, η κυρία Ιωάννα Φραγιαδάκη επίσης αποχαιρετάει την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Της ευχόμαστε τα καλύτερα!



Ο νέος Πρόεδρος του Συλλόγου Γ & Κ, ο κ. Κων/νος Φανουράκης απαγγέλλει έναν σύντομο χαιρετισμό. 



Ο Σύλλογος Γ & Κ τιμάει τον τέως Πρόεδρο του Συλλόγου Γ & Κ, τον κ. Βασίλη Βαρδάκη ο οποίος υπηρέτησε το Σχολείο μας  από αυτή τη θέση επί 5 χρόνια. 



 Ο Μουσικός του σχολείου μας, ο κ. Ανδρέας Γιακουμάκης παρουσιάζει την Χορωδία του Σχολείου μας.



Η καταπληκτική χορωδία του Σχολείου μας.



  • Ακολουθεί μια εκδήλωση μαμούθ με τραγούδια, παιχνίδια, δρώμενα, χορούς και προβολείς με τις καλύτερες στιγμές του Σχολικού έτους...






ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου