Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019



Αγαπητοί γονείς,

 Σας ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκρισή σας στη δράση του Σχολείου μας για τα αδέσποτα ζώα. Δείξατε ότι η ευαισθητοποίηση όλων σας είναι μεγάλη.

Οι τροφές που μαζεύτηκαν στο Σχολείο μας, δόθηκαν την Παρασκευή 14 Ιουνίου στον κύριο Γιώργο Ορφανίδη, ο οποίος συνεργάζεται  με τον Δήμο Ηρακλείου περιθάλποντας γέρικα και εγκαταλελειμμένα ζώα και στην κυρία Ελλη Κοκάλη (πρώην μαθήτρια του Σχολείου μας) και μέλος της  φιλοζωικής ομάδας «Σείριος Ηρακλείου» μια ομάδα η οποία περιθάλπει αδέσποτα ζώα στην βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου, ένας χώρος εγκατάλειψης ζώων με πάρα πολλά προβλήματα.

Σίγουρα η προσπάθειά αυτή που ξεκίνησε πέρυσι από μέρος μας σαν Σχολική ομάδα θα συνεχιστεί και με την καινούργια σχολική χρονιά γιατί ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ! 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου