Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019Κλείνουμε το σχολικό έτος 2019 με ένα από τα καλύτερα δρώμενα των παιδιών που αποφοιτούν φέτος από το Σχολείο μας. Το δρώμενο λέγεται Cyberbullying και παρουσιάστηκε στο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, το Μάιο.

Αγαπητά μας παιδιά, για όλα όσα ζήσαμε αυτά τα έξι χρόνια μαζί σας ευχαριστούμε και περισσότερο για όλα όσα μας διδάξατε εσείς! Σας αποχαιρετάμε πάντα με την ίδια ευχή: «Κρατήστε κάθε στιγμή ως μοναδική ανάμνηση». Ευχόμαστε  ο επόμενος σχολικός κύκλος για σας να είναι το ίδιο δημιουργικός και μοναδικός.ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου