Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 201821o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
        ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
     Τηλ. 2810232577                                                                 Ηράκλειο, 12/10/2018                                                                           

               
              Αγαπητοί Γονείς,

Όπως όλοι γνωρίζετε κάθε Σχολική Κοινότητα αποτελείται όχι μόνο από τους Εκπαιδευτικούς και τους Μαθητές αλλά και από τους Γονείς, οι οποίοι αποτελούν το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και εκπροσωπούνται νόμιμα στα διάφορα όργανα της Εκπ/σης από τα αιρετά Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, ενεργός και δραστήριος μέχρι σήμερα, συνεπικουρεί το έργο του Σχολείου με ζήλο και ενδιαφέρον, αθόρυβα, διακριτικά αλλά παραγωγικά, προς το συμφέρον του Σχολείου και των μαθητών του, χωρίς καμιά διάκριση, με τους πενιχρούς οικονομικούς πόρους που διαθέτει, οι οποίοι ουσιαστικά προέρχονται από τη δική σας συνδρομή και συμμετοχή στις διαδικασίες και τις δράσεις του.

Δυστυχώς, τελευταία παρατηρείται εκ μέρους της μεγάλης πλειοψηφίας των Γονέων μεγάλη αδιαφορία προς τη συλλογική προσπάθεια, η οποία φέρνει σε δύσκολη θέση τα Μέλη του Δ.Σ., που αφιλοκερδώς και με φιλοτιμία πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους. Αυτό φάνηκε από τις τελευταίες δύο (2) Γενικές Συνελεύσεις του Συλλόγου, οι οποίες συγκλήθηκαν βάσει του Καταστατικού του, κατά τις οποίες ελάχιστοι Γονείς ανταποκρίθηκαν στις Προσκλήσεις. Αν συνεχιστεί αυτό φοβούμαστε ότι ο Σύλλογος θα διαλυθεί, κι αυτό δεν περιποιεί τιμή για κανέναν.

Σας στέλνουμε για τρίτη (3η) φορά τη σχετική Πρόσκληση και παρακαλούμε θερμά, στηριζόμενοι στη φιλοτιμία σας, να ανταποκριθείτε για το κοινό συμφέρον, με ζήλο και προθυμία, συνδράμοντας το έργο του Συλλόγου. Αυτό είναι τιμή και ανταπόδοση προς τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. αλλά και προς τα παιδιά σας, τα οποία τελικά είναι οι αποδέκτες κάθε καλής προσπάθειας για την πρόοδο και τον παραδειγματισμό τους.

Από το Σχολείο
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
 21ου Δημ. Σχολείου Ηρακλείου
Ηράκλειο 12-10-2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

             Αγαπητοί γονείς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 δεν πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας για ακόμα μια φορά, διότι δεν είχαμε απαρτία, γι’ αυτό το λόγω σας καλούμε ξανά την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 στις 7:00μ.μ. στο χώρο του σχολείου μας.
 θέματα:  1.Απολογισμός πεπραγμένων σχολικής χρονιάς 2017-2018
               2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
            
Οι συμμετοχή σας είναι απαραίτητη ώστε να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση και η εκλογή του νέου Δ.Σ. για την συνέχεια του συλλόγου μας.
            
Σας ευχαριστούμε πολύ.
                                                      
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του
Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
του 21ου Δημ. Σχολείου ΗρακλείουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου