Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018



Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι:

Την Τρίτη 16 Οκτωβρίου, 2018 και σύμφωνα με την Υπουργική διάταξη του Προεδρικού Διατάγματος 79/2017 έγινε κλήρωση για την αντιπροσώπευση του Σχολείου μας στις παρελάσεις των εθνικών επετείων της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου αντίστοιχα, για το έτος 2018. 

Τα αποτελέσματα έφεραν ως εξής:

Σημαιοφόρος για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ορίζεται η Ειρήνη Ντάγκινη με παραστάτες τους: Μαρία Λιαδάκη, Φίλλιπο Νιργιαννάκη, Χριστιάνα-Αντρεέα  Αντρονάκε, Κωνσταντίνο Αγιομυργιαννάκη και Βασίλη Κοζή.

Σημαιοφόρος  για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου ορίζεται η Άννα Σύγγελάκη με παραστάτες τους: Ελένη Κανταλή, Πέτρο Γρέβελη, Εμμανουέλα Νταντούτη, Ειρήνη Ουρανία Φραγκιαδάκη και Αλέξανδρο Μακράκη.

Στην κλήρωση  συμμετείχαν όλοι οι μαθητές της Στ τάξης με την ευθύνη και την παρουσία του Διευθυντή του Σχολείου μας, της Υποδιευθύντριας και των Δασκάλων των τμημάτων. Η παράδοση της σημαίας για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα γίνει στο τέλος της εορταστικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Σχολείο μας την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, 2018.  

Από το Σχολείο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου