Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018



ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ «LABYRINTH PARK»

Την Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 και λίγες μόλις μέρες πριν έρθει στο τέλος του το σχολικό έτος, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ημερήσια εκδρομή του Σχολείου μας με προορισμό φέτος το θεαματικό πάρκο “Labyrinth Park", στην Πάνω Χερσόνησο.

Με υπέροχο καιρό και χαρούμενα πρόσωπα, όλοι οι μαθητές μας πέρασαν μια ιδιαίτερα ευχάριστα μέρα αφού άφησαν στην άκρη τα βιβλία τους για λίγο και απήλαυσαν το πρόγραμμα και τις ποικίλες δραστηριότητες που είχε να μας προσφέρει το θεαματικό πάρκο. Αφού οι μαθητές μας ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του πάρκου,  έτρεξαν δεξιά και αριστερά προς εξερεύνηση δικιά τους και έπαιξαν με την ψυχή τους!

Φωτογραφήθηκαν με τα ζωάκια στη φάρμα, έφτιαξαν πήλινες κατασκευές, έτρεξαν μέσα στο Μινωικό λαβύρινθο, έπαιξαν το διαδραστικό παιχνίδι με τα λέιζερ στο Δούρειο Ίππο, ανέβηκαν αμέτρητες φορές στα ηλεκτρικά αυτοκινητάκια και έφαγαν πάρα μα πάρα πολλά παγωτά παρά τις συστάσεις των δασκάλων τους!

Στο τέλος της ημέρας και στο δρόμο της επιστροφής είδαμε προσωπάκια κουρασμένα αλλά χαμογελαστά και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που όλοι πέρασαν τόσο καλά.

  • Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τις δραστηριότητες των παιδιών…































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου