Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Κυριακή 27 Μαΐου 2018ΤΟ «12ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Την Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018, το Σχολείο μας  στα πλαίσια ενός προγράμματος  για την ομαλή μετάβαση των νηπίων στο Δημοτικό, δέχτηκε επίσκεψη από τους μικρούς μαθητές του «12ο Νηπιαγωγείου».  Στόχος της συγκεκριμένης στρατηγικής ήταν η βιωματική επαφή των νηπίων με τους Εκπαιδευτικούς, το χώρο και τα παιδιά του Δημοτικού.
  
Ο κ. Μανόλης Σουργιαδάκης, Δ/ντης του Σχολείου, Εκπαιδευτικοί και μαθητές της Ε΄ τάξης, υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά όλους τους μικρούς μαθητές και ανέλαβαν την ξενάγησή τους. Στη συνέχεια ακολούθησαν διάφορες  δραστηριότητες. Συστήθηκαν με τους μαθητές της Ε’ τάξης, παρακολούθησαν εντυπωσιακά χορευτικά από τις μαθήτριες της Στ΄ τάξης, διάβασαν παραμύθια με τους μαθητές μας, ζωγράφισαν, τραγούδησαν.

Στο τέλος όλοι γράψανε το όνομά τους σε ένα «σύμφωνο φιλίας» με τους μαθητές του Σχολείου μας, με την υπόσχεση και προσδοκία όλων ότι  η μετάβασή τους στο «μεγάλο» Σχολείο θα είναι θετική, γεμάτο όμορφες και συναρπαστικές εμπειρίες.

Σας περιμένουμε με ανυπομονησία μικροί μας μαθητές το Σεπτέμβρη! Μέχρι τότε να είστε καλά!!!  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου