Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018



ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ – ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Τελευταίες μέρες σχολείου για το τρέχον σχολικό έτος και οι εκπαιδευτικές δράσεις συνεχίζονται για τους μαθητές μας καθώς την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2018, κλιμάκιο Βαθμοφόρων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου βρέθηκε στο σχολείο μας με εκπαιδευτικό υλικό για τους μαθητές των Α’  και Β’  τάξεων. Με τίτλο προγράμματος «ΠΡΟΣΕΧΩ – ΜΑΘΑΙΝΩ – ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ»  υπήρξε  ουσιαστική ενημέρωση των παιδιών για τους κινδύνους που εγκυμονεί η θάλασσα, τονίζοντας τη σημασία της πρόληψης, η οποία ως αποτέλεσμα της παιδείας λειτουργεί σαν προστατευτική ασπίδα και ως εργαλείο γνώσης.

Οι μαθητές μας παρακολούθησαν διαδραστική οπτικοακουστική παρουσίαση (power-point) με φιγούρες ηρώων της Disney οι οποίοι συμμετείχαν σε διάφορα σενάρια κατά τη διάρκεια της παρουσίασης. Μετά το πέρας της παρουσίασης, έντυπο πληροφοριακό υλικό με εικόνες και τηλέφωνα ανάγκης δόθηκαν στους μαθητές μας, καθώς και αναμνηστικό μπρελόκ. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου