Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2018

Αγώνες καλαθοσφαίρισης 2018 και το 21ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου πιστή στην παράδοση του, θριάμβευσε και πάλι καθώς οι παίχτες τις ομάδας μας όχι μόνο κατάφεραν να βγούνε πρώτοι στον όμιλό τους αλλά και νικητές στον τελικό! Με δύο νίκες στον όμιλό τους και μια ισοπαλία, καθώς και τη νίκη στον τελικό, έφεραν τα εξής αποτελέσματα:

Στον όμιλό τους:
   
21ο – Δημ. Σχ. Γουρνών:  9 – 4
21ο – 15ο :  9 – 8
21ο – Δημ. Σχ. Αρχανών:  4 – 4

Και στον τελικό:

 21ο – 2ο Δημ. Σχ. Αλικαρνασσού: 17 – 12

Η ομάδα του Σχολείου μας: Αλέξανδρος Μακράκης, Δημήτρης Πατσαδάκης, Ειρήνη Βαβαλή, Ελίνα Κανταλή, Βασίλης Κοζής, Αλέξης Αλχμάτ και Ηρακλής Γεωργιάδης.


ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου