Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018



21o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ HΡΑΚΛΕΙΟΥ
                    Τηλ. 2810232577


Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι:

1.     Την προσεχή Πέμπτη, 14/6/2018 και ώρα 7.00 - 9.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Σχολείο η καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση για τη λήξη του διδακτικού έτους. Η εκδήλωση περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα με χορευτικά, μουσικά και θεατρικά δρώμενα και ενδιαφέρουσες προβολές για τις δραστηριότητες του Σχολείου και τους αποφοίτους. Πρόγραμμα της γιορτής δημοσιεύεται στον ιστότοπο του Σχολείου. Είστε όλοι καλεσμένοι στη γιορτή μας. Η εκδήλωση γίνεται με την ουσιαστική συμπαράσταση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Λόγω της γιορτής και της προετοιμασίας του χώρου θα γίνει μεταφορά του εργασιακού ωραρίου του Σχολείου (Προεδρικό Διάταγμα 79/2017 με τίτλο «Οργάνωση και λειτουργία νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων» ). Επομένως δεν θα λειτουργήσει το Σχολείο το πρωί, ούτε το Ολοήμερο Πρόγραμμα. Το Σχολείο θα ανοίξει στις 3.30 μ.μ. Οι μαθητές μπορούν να προσέρχονται από τις 6.00 μ.μ. και σύμφωνα με τις οδηγίες των Δασκάλων τους. Οι μεταφερόμενοι μαθητές θα περιμένουν το λεωφορείο στους τόπους επιβίβασης από τις 6.00 και θα αποχωρήσουν από το Σχολείο με αυτό μετά τη λήξη της γιορτής. Οι λοιποί μαθητές θα έρθουν και θα αποχωρήσουν από το Σχολείο με ευθύνη των γονέων.

2.     Την Παρασκευή, 15/6/2018 και ώρα 9.00 π.μ. θα γίνει η απονομή των Απολυτηρίων (αντιγράφων) στους μαθητές της Στ΄ τάξης και των Ενδεικτικών και Ελέγχων Προόδου Γ΄ Τριμήνου στους λοιπούς μαθητές. Επίσης θα απονεμηθούν τα μετάλλια και τα διπλώματα στους μαθητές του Σχολείου και τις σχολικές ομάδες που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στα σχολικά πρωταθλήματα καθώς και τα αναμνηστικά των αποφοίτων, ευγενική προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Οι μεταφερόμενοι μαθητές θα έρθουν κανονικά με το λεωφορείο. Όλοι οι μαθητές θα αποχωρήσουν στις 10.00. Παρακαλούμε για την έγκαιρη και ασφαλή αποχώρηση των μαθητών.

3.     Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στα Ολοήμερα Τμήματα θα πρέπει να το δηλώσουν αυτοπροσώπως στο Σχολείο. Η Δήλωση συμμετοχής δίνεται στο Σχολείο και υποβάλλεται επιτόπου από τον ενδιαφερόμενο γονέα μαζί με Bεβαίωση εργασίας ή ανεργίας (Βεβαίωση ΟΑΕΔ) και για τους δύο γονείς ή βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα (για τους αυτοαπασχολούμενους και τους αγρότες) ή αποδεικτικό μονογονεϊκής οικογένειας ή ευπαθούς ομάδας το αργότερο μέχρι 19/6, διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να δεχτούμε τους μαθητές.

4.     Υπενθυμίζουμε στους γονείς των παιδιών του Ολοήμερου που επιθυμούν να καταβάλουν την προαιρετική φιλότιμη προσφορά για την επιμέλεια του γεύματος των παιδιών τους ότι μπορούν να το κάνουν μέχρι 15/6/2018.

5.     Παρακαλούμε όσοι γονείς έχουν κάθε είδους εκκρεμότητα προς το Κυλικείο ή το Σύλλογο Γονέων (φωτογραφίες – ετήσιες συνδρομές) να την τακτοποιήσουν άμεσα. Επίσης να φροντίσουν να πάρουν όλα τα αντικείμενα των μαθητών (μπουφάν κ.τ.λ.) για να μην συσσωρεύονται στο Σχολείο.

6.     Οι μαθητές Γ΄ τάξης που θα παραλάβουν Ατομικό Δελτίο Υγείας μαθητή θα πρέπει να το φέρουν συμπληρωμένο στις 11 Σεπτεμβρίου


                                            
 Από το Σχολείο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου