Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 201721o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
        ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Αγαπητοί γονείς, σχετικά με την λειτουργία του Σχολείου κατά την προσεχή εβδομάδα προ των Χριστουγεννιάτικων διακοπών σας ενημερώνουμε ότι:

1.  Tην Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017  θα γίνει η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην αίθουσα της Εκκλησίας στις 5.30 – 6.45 το απόγευμα. Για το λόγο αυτό θα γίνει μεταφορά του εργασιακού ωραρίου του Σχολείου (Προεδρικό Διάταγμα 79/2017 με τίτλο «Οργάνωση και λειτουργία νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων» ).  Το Σχολείο θα ανοίξει στις 2.30 μ.μ. Οι μαθητές μπορούν να προσέρχονται από τις 4 μ.μ. Στις 5.15 όλοι οι μαθητές θα μεταβούν με τους δασκάλους τους στον χώρο της γιορτής. Στη γιορτή είστε όλοι προσκεκλημένοι. Ακολούθως όλοι οι μαθητές θα επιστρέψουν στο Σχολείο και από εκεί θα αποχωρήσουν ως συνήθως. Οι μεταφερόμενοι μαθητές θα περιμένουν τα λεωφορεία στον τόπο επιβίβασης στις 3.45 και θα αποχωρήσουν από το Σχολείο με αυτά μετά τη λήξη της γιορτής.

2.     Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου το Σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά (πρωινό και ολοήμερο πρόγραμμα).

3.     Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου όλοι οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά στο Σχολείο. Θα γίνει ο καθιερωμένος εκκλησιασμός των μαθητών από ώρα 08.30 θα γίνει εκκλησιασμός. Όσοι μαθητές επιθυμούν, μπορούν να μεταλάβουν, φυσικά με την αρμόζουσα προετοιμασία από τους γονείς. Στη συνέχεια και από ώρα 09.45 θα γίνει το καθιερωμένο παζάρι, ανοιχτό για γονείς και μαθητές, με πολλά εντυπωσιακά χειροτεχνήματα των παιδιών και είδη τα οποία θα προσφέρουν με φιλοτιμία τα ίδια και οι γονείς τους. Ακολούθως και ώρα 11.15 θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου για το Α΄ τρίμηνο και θα ενημερωθείτε για την πρόοδο των παιδιών σας. Όλα τα παιδιά του πρωινού προγράμματος θα αποχωρήσουν εκείνη την ώρα. Οι μεταφερόμενοι θα αποχωρήσουν με το λεωφορείο.  Παρακαλούμε για την ασφαλή παραλαβή και αποχώρηση των μαθητών.

4.     Όσοι γονείς παιδιών του Ολοήμερου επιθυμούν να πάρουν τα παιδιά τους μετά την ενημέρωση μπορούν να το κάνουν αφού ενημερώσουν τους αρμόδιους Εκπ/κούς. Οι υπεύθυνοι Εκπ/κοί των Ολοήμερων Τμημάτων θα βρίσκονται στη θέση τους για όσα παιδιά επιθυμούν οι γονείς να τα αφήσουν στο Ολοήμερο.

5.     Όσοι γονείς έχουν οικονομική εκκρεμότητα με το Ολοήμερο παρακαλούμε να το τακτοποιήσουν. Επίσης μην ξεχνάμε την συνδρομή μας προς τον Σύλλογο Γονέων και την προαιρετική προσφορά μας για την κυρία που φροντίζει το γεύμα των παιδιών του Ολοήμερου και το Καλάθι Αλληλεγγύης, για το οποίο ήδη υπάρχει ευαισθητοποίηση από τους μαθητές μας.

6.  Στο Σχολείο υπάρχουν πολλά ξεχασμένα μπουφάν, ζακέτες κ.λ. πανωφόρια. Παρακαλούμε τους γονείς να ελέγχουν τα παιδιά τους και να έρθουν στο Σχολείο να πάρουν τα ξεχασμένα. Όσα τέτοια είδη θα μείνουν στο Σχολείο μέχρι τις 22/12 θα δοθούν στις οικογένειες που τα έχουν πραγματικά ανάγκη, χωρίς άλλη ειδοποίηση.


Ο Διευθυντής, το Εκπαιδευτικό και το Βοηθητικό Προσωπικό του Σχολείου σας εύχονται Καλές γιορτές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου