Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017



ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Η Πανελλήνια Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (ΠΦΠΟ), η ΜΚΟ Ζωφόρος Κρήτης και ο Δήμος Ηρακλείου παρουσιάζουν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 τη μη εμπορική ταινία μεγάλου μήκους Re-action με θέμα "Δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή".

   Η ταινία θα προβληθεί δύο φορές, στην αίθουσα Μ. Καρέλλης του Δήμου Ηρακλείου, Ανδρόγεω 2 στις 12.30 και στις 18.00. Η είσοδος είναι ελεύθερη τόσο για τους μαθητές όσο και για τους γονείς/κηδεμόνες τους, αλλά απαιτείται προ κράτηση θέσεων στα τηλέφωνα 6945630934 και 6944884702

   Προαιρετικά, θα συλλέγονται, κονσέρβες, κρεβατάκια, παιχνίδια και φάρμακα για αδέσποτα ζώα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου