Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017



21ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
           ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
        Τηλ. 2810232577

ANAKOINΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου σας ανακοινώνει ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής των Αιτήσεων συμμετοχής στις εξετάσεις επιλογής για φοίτηση στην Α' Γυμνασίου, για το σχολικό έτος 2017-2018.

Οι Αιτήσεις υποβάλλονται κατά προτίμηση ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Σχολείου www.mousiko.gr και υπογράφονται από τον γονέα-κηδεμόνα στο Σχολείο καθημερινά, από 08:00 ως 14:45, μέχρι τις 31 Μαΐου 2017.

Μετά το πέρας της 31ης Μαΐου 2017 ουδεμία Αίτηση γίνεται δεκτή.

Σας αποστέλλουμε συνημμένα ένα αρχείο pdf 2 σελίδων, με πληροφορίες για το Σχολείο μας, αλλά και με την αίτηση σε έντυπη μορφή.
Σας παρακαλούμε θερμά να το εκτυπώσετε σε ένα φύλλο (με διπλή όψη για ευκολία) και να το μοιράσετε στους μαθητές της ΣΤ' τάξης προς ενημέρωση.

Όσοι μαθητές σας προτιμήσουν τη χειρόγραφη Αίτηση, μπορούν να μας τη στείλουν ενυπόγραφη με φαξ στο τηλέφωνο 2810761696 ή με μέιλ στο mousiko.gr@sch.gr αν διαθέτουν scanner.

Σας ευχαριστούμε πολύ και καλή επιτυχία στους μαθητές σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου