Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Κυριακή 7 Μαΐου 2017


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΝΩΣΣΟΥ

Tην Πέμπτη 4 Μαίου 2017, οι μαθητές των τμημάτων Γ1 και  Γ2 ξεναγήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού στα πλαίσια των εκπαιδευτικών επισκέψεων, όπου και θαύμασαν το παλάτι του θρυλικού βασιλιά Μίνωα. Το Μινωικό Παλάτι της Κνωσσού είναι βασικός άξονας μελέτης στο μάθημα της Ιστορίας στην Γ΄ Τάξη καθώς και τα τελευταία δύο χρόνια στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ στο οποίο συμμετέχει το Σχολείο μας.

Είναι από τις ωραιότερες εκπαιδευτικές εκδρομές που έχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε και οι μαθητές μας πάντα επιστρέφουν στο Σχολείο ενθουσιασμένη με την επίσκεψή τους εκεί.

Να ευχαριστήσουμε τον κ. Δημήτρη Γρυσμπολάκη, δάσκαλο της ΣΤ Τάξης για την ξενάγησή του στον χώρο. 

  • Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου