Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2016 - 2017


Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 σήμερα και η ομάδα ποδοσφαίρου του Σχολείου μας συμμετείχε στην ετήσια αθλητική ποδοσφαιρική διοργάνωση «Σχολικούς Αγώνες Ποδοσφαίρου» όπου και έπαιξε επάξια με ομάδες Δημοτικών Σχολείων του Ηρακλείου και έφερε τα εξής αποτελέσματα:

1ος αγώνας με το 47ο : 1 - 0
2ος  αγώνας με το 18ο : 1 - 1
3ος αγώνας με το 37ο : 2 –0

Η ομάδα μας… Μιχάλης Μουζουράκης, Φίλιππος Νιργιαννάκης, Αλέξης Αλαχμάς, Μάνος Χαραλαμπάκης, Γιώργος Φυγετάκης, Βασίλης Κοζής, Γιώργος Ξενάκης, Νίκος Μαγάκης, Μάρτιν Κόπρινκοβ, Σάββας Χαραλαμπάκης, Ρομπέρτο Ντούζα, Κωνσταντίνος Μπουτζαλής και Χάρης Μακράκης.

Συγχαρητήρια στους μαθητές  μας  για την πειθαρχία τους στα αθλητικά ιδεώδη της συμμετοχής και της ευγενούς άμιλλας. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου