Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015





Αγαπητοί γονείς,


Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Ν.Ηρακλείου "Δομήνικος Θεοτοκόπουλος",  δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη του στην τραγική συγκυρία που βιώνουν οι χιλιάδες των προσφύγων που προσπαθούν να ξεφύγουν από τον πόλεμο, ξεκίνησε προσπάθεια συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης,όπως  κουτιά γάλα μακράς διάρκειας, βρεφικά είδη, είδη προσωπικής υγιεινής, τρόφιμα συσκευασμένα μακράς διάρκειας, μάρσιπους.
Τα είδη μετά την συλλογή τους θα διατεθούν στις ομάδες αλληλεγγύης στο Ηράκλειο και στα νησιά Κω, Μυτιλήνη, Χίο, Λέρο.
Παρακαλούμε να στείλετε με τα παιδιά σας ότι μπορείτε και εφ' όσον μπορείτε από το υστέρημα ή το πλεόνασμά σας, μέχρι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, δείχνοντας για ακόμα μία φορά τα φιλάνθρωπα συναισθήματά σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου