Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
 21ου Δημ. Σχολείου Ηρακλείου


Ηράκλειο 28-9-2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

             Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, σας εύχονται ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ και καλή πρόοδο στα παιδιά μας. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τα παιδιά και τους γονείς της Α’ τάξης του σχολείου μας.

          Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 6:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, στην αίθουσα της εκκλησίας του Τιμίου Σταυρού. Γι’ αυτό σας προσκαλούμε να πιούμε ένα καφέ και να συζητήσουμε θέματα του σχολείου μας.
            
Το Δ.Σ. είναι πάντα στην διάθεση σας για επικοινωνία και συνεργασία μαζί σας.


                                             Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του
                                            21ου Δημ. Σχολείου  Ηρακλείου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου