Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Διαγωνισμός Αθλητικής Ρομποτικής “MINOAN ROBOTSPORTS COMPETITION GLOBAL OLYMPIAD”

 


Το 21 ο Δημοτικό  Σχολείο Ηρακλείου συμμετέχει στον διαγωνισμό Αθλητικής Ρομποτικής  “MINOAN ROBOTSPORTS COMPETITION GLOBAL OLYMPIAD” (https://www.he-ro.gr/minoan-robotsports-competition).  

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί 26 με 29 Απριλίου στο Κλειστό Στάδιο “2  Αοράκια” Νέας Αλικαρνασσού Ηρακλείου. Πιο συγκεκριμένα συμμετέχει  με μια ομάδα ποδοσφαίρου 4 παιδιών της ΣΤ΄ τάξης με υλικό που μας χορήγησε για τον διαγωνισμό το Κνωσσός Διάγνωσης μέσω του Ελληνικού Οργανισμού Αθλητικής Ρομποτικής H.E.R.O. (www.he-ro.gr ). 

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26/4/2024 στις 19:00 μμ στο κλειστό στάδιο “2  Αοράκια”. 

Σας περιμένουμε!!


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου