Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΗ ΦΟΡΤΕΤΣΑ

 Ευχαριστούμε τις κυρίες του  Κέντρου Κοινοτικής Φροντίδας Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Φορτέτσας, τα παιδιά του 12ου Νηπιαγωγείου και του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, καθώς και τους εκπαιδευτικούς για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης και την υπέροχη συνεργασία!!!

Μια εκδήλωση γεμάτη από θεατρικά δρώμενα, παραμύθια, μουσική, χορό, γέλιο, αναμνήσεις και βιώματα του παρελθόντος, που μας βοήθησαν να αναλογιστούμε τις αλλαγές από γενιά σε γενιά στο πέρασμα του χρόνου και την ανάγκη να κρατήσουμε ζωντανή την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα που αποτελούν κομμάτι του πολιτισμού μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου