Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023


ΑΓΙΑΣΜΟΣ 2023

Την Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο 21ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Τον αγιασμό πραγματοποίησε ο πάτερ Πέτρος Παναγιωτάκης από τον Ι.Ν. Τίμιου Σταυρού Φορτέτσας μεταφέροντας τις ευχές του από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης τονίζοντας παράλληλα ότι τόσο η εκκλησία όσο και η ενορία δια του ιδίου θα βρίσκονται πάντοτε στο πλευρό των μαθητών/τριών, των γονέων τους αλλά και των εκπαιδευτικών, ενισχύοντας τον αγώνα τους. Ευχήθηκε δε καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά.

Η νέα Διευθύντρια του Σχολείου κ. Σοφία Τελάκη με ένα εγκάρδιο καλωσόρισμα αναφέρθηκε στις ευκαιρίες και στις προκλήσεις που προσφέρει το κάθε νέο σχολικό έτος για όλους τονίζοντας ότι η πρώτη ημέρα στο σχολείο πάντα σηματοδοτεί την έναρξη μιάς νέας πορείας, το άνοιγμα σε νέους ορίζοντες, την ανανέωση των ονείρων που έχουν τα παιδιά για τον εαυτό τους, οι γονείς για τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί για το έργο τους και την αποστολή τους.

Τέλος η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας η κ. Χριστίνα Φρουδάκη ευχήθηκε σε μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς μια γόνιμη και όμορφη σχολική χρονιά με την υπόσχεση ότι θα βρίσκεται πάντα πλάι στην σχολική κοινότητα στηρίζοντας με αισιοδοξία και με ελπιδοφόρα σχέδια για το μέλλον.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου