Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023



ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ Α΄ ΤΑΞΗΣ

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου έλαβε χώρα στην αυλή του σχολείου μας ένα συμβολικό δρώμενο με το οποίο πραγματοποιήθηκε η υποδοχή των μικρών μαθητών και μαθητριών της Α΄ τάξης.

Μέσα σε ένα τρυφερό και χαρούμενο κλίμα αλληλεγγύης, οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης υποδέχθηκαν τα πρωτάκια του σχολείου μας. Τα έπιασαν από το χεράκι και μαζί έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο Δημοτικό Σχολείο. Τα βοήθησαν συνοδεύοντάς τα να ακολουθήσουν μια διαδρομή με διάφορες δοκιμασίες, το τέλος της οποίας κατέληγε σε δύο μπουκέτα μπαλόνια. Το χρώμα κάθε μπουκέτου αντιστοιχούσε στο χρώμα των ρούχων των δασκάλων του τμήματος στο οποίο θα έμπαιναν οι μικροί μαθητές.

Αφού πρόσφεραν στο κάθε παιδί από ένα μπαλόνι, τα οδήγησαν στις καινούριες τους δασκάλες, τους ευχήθηκαν καλή χρονιά και τους υποσχέθηκαν να τα βοηθούν και να τα υποστηρίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς.

Το δρώμενο επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί της Α΄ τάξης, Μαρία Καλογεροπούλου και Σοφία Τσαγκαράκη με τη σύμπραξη των εκπαιδευτικών της ΣΤ΄ τάξης, Χάρη Αθανασόπουλο και Αγγελικής Χλέτσου, ενώ η μουσικός του σχολείου μας, Αγαθή Παντελίδου το πλαισίωσε με τη μελωδία του πιάνου.

Εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε σε μικρούς και μεγάλους καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά!




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου