Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Σάββατο 4 Ιουνίου 2022


Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

21ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου

  

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Την ερχόμενη Πέμπτη  9 Ιουνίου 2022  και ώρα 19: 00  στο προαύλιο χώρο του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου  στη πάνω Φορτέτσα ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων διοργανώνει εσπερίδα  με θέμα «ΣΧΟΛΙΚΟΣ  ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ  ΑΠΟ  ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ» . Στη συζήτηση και στα ερωτήματα απαντά,  ενημερώνει και συντονίζει  καταρτισμένος  επιστήμονας  ψυχολόγος .

Προσκαλούνται όλοι οι γονείς μικρών και μεγαλύτερων  μαθητών  να  συμμετέχουν στην Εσπερίδα , καθώς θα μας προσφέρει  χρήσιμες  γνώσεις  για την  αποτελεσματική  αντιμετώπιση  σε δύσκολα  θέματα που μας απασχολούν συχνά στην εν γένει  σχολική ζωή .      

Με αίσθημα ευθύνης .

                                                                                                                             

                                                           Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του

                                                          21ου Δημ. Σχολείου  Ηρακλείου

 

 

 

 

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου