Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2022


 

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΙ ΑΤΟΜΙΚΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ

7-8 ΜΑΙΟΥ 2022

Θρίαμβος για ακόμη μια φορά για τα αδέλφια και μαθητές του Σχολείου μας Άγγελο Τρυπιά και Στέφανο Τρυπιά στους Παγκρήτιους Ατομικούς Σχολικούς Αγώνες στο σκάκι!  

Το Παγκρήτιο πρωτάθλημα διεξήχθη στις 7 και 8 Μαίου, στο Ρέθυμνο όπου ο Άγγελος Τρυπιάς, μαθητής της Γ' Δημοτικού κατάφερε να κερδίσει την 1η θέση στο Νομό Ηρακλείου και να τερματίσει 5ος στη γενική κατάταξη  Κρήτης και έτσι στη συνέχεια θα διαγωνιστεί στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, στην κατηγορία "open".

 Ο αδελφός του Στέφανος Τρυπιάς, ΣΤ' Δημοτικού, κέρδισε την 3η θέση στο νομό Ηρακλείου και κατατάχτηκε 9ος στην Κρήτη ανοίγοντας και εκείνος το δρόμο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πια.

Σημειώνεται ότι οι μαθητές μας είχαν κερδίσει την πρόκριση για το  -Παγκρήτιο πρωτάθλημα στο σκάκι εκπροσωπώντας το Σχολείο μας στο «18ο Μαθητικό – Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Ηρακλείου» το οποίο είχε λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες Πεδιάδος στις 26/3 και 27/3.

Θερμά συγχαρητήρια και στους δυο μαθητές μας και καλή συνέχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου