Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

 





Διάκριση του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου σε διαγωνισμό αφίσας του Προγράμματος Erasmus+

 "Colourful World"

 

Συγχαρητήρια στους μαθητές του  21ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου και την Εκπαιδευτικό Εικαστικών κ. Αριστέα Νταντούδη για το 1ο βραβείο στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό αφίσας του προγράμματος Erasmus+ KA2 2018-1-UK01-KA201-048028 με τίτλο "Colourful World".

To Colourful World είναι ένα πρόγραμμα για παιδιά, εκπαιδευτικούς, γονείς κι όλους όσους ενδιαφέρονται για την Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη και τα παιχνίδια μάθησης με υπολογιστές. Σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργία ενός εκπαιδευτικού παιχνιδιού για υπολογιστές για την υποστήριξη της Εκπαίδευσης για την Αειφόρο Ανάπτυξη παιδιών (ηλικίας 6-10 ετών) και για την αύξηση του ενδιαφέροντός τους για το STEM (Επιστήμες, Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά), σε τυπικά, μη τυπικά και άτυπα μαθησιακά περιβάλλοντα. Αυτό το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο εντελώς δωρεάν.

Το Colourful World είναι ένα πρόγραμμα που προωθείται από 6 οργανισμούς που ανήκουν σε 4 διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες και συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Erasmus+.

Για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα "Colourful World", να δείτε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού και για να παίξετε τα πρώτα 3 επίπεδα του παιχνιδιού παρακαλώ πατήστε εδώ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου