Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

             Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

 Με τη Γενική Συνέλευση των Γονέων την 7/10/2020 αποφασίστηκε:

1. Tην Τετάρτη 21 Οκτώβριου 2020 και από ώρες 18:30- 20:30 στην μεγάλη αίθουσα της εκκλησιάς (απέναντι από το σχολείο μας) να γίνουν ΕΚΛΟΓΕΣ για την ανάδειξη νέου 7μελους Διοικητικού  Συμβουλίου και νέας 3μελούς  Εξελεγκτικής Επιτροπής.

2. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη στο σύλλογο για συνδρομή και εθελοντισμό, για να πετυχαίνουμε καλλίτερη ποιότητα στη σχολική κοινότητα που αφορά τα παιδιά μας. Παράδειγμα το κτηριακό θέμα  που αποκαθίσταται πλήρως μέχρι τον επόμενο μήνα.

Καλούμε όσους θέλουν να βοηθήσουν να δηλώσουν άμεσα πριν την ημέρα των εκλογών  στη γραμματέα Σπυριδούλα Καλογεράκη  (6934921653) την ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ τους για να συμμετέχουν στα όργανα του συλλόγου. Κανένας δεν περισσεύει όλοι χρειάζονται!

3. Και επίσης  σας καλούμε να έρθετε να ψηφίσετε στις εκλογές. Είναι σημαντικό να επιλέξετε εσείς αυτούς που θα εκπροσωπούν  εσάς και τα  παιδιά σας. 

Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε Διευκρίνιση (6937163520). 

 

                                                                                              Με εκτίμηση

                                                                    Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του

21ου Δημ. Σχολείου  Ηρακλείου

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου