Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020




Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

21ου  Δημ. Σχολείου Ηρακλείου 

Ηράκλειο 9-10-2020



Αγαπητοί γονείς,
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα θέλαμε να λειτουργήσουν στο χώρο του σχολείου μας απογευματινές δραστηριότητες, βέβαια σύμφωνα με τους κανόνες του ΕΟΔΥ και  τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη δημιουργία τμήματος είναι να συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός μαθητών και να τηρούνται όλα τα μέτρα.

Οι μαθητές υποχρεούνται να φορούν  προστατευτική μάσκα όπως και οι δάσκαλοι, σε όλους τους χώρους, στο εσωτερικό του σχολείου και σε ορισμένα μαθήματα γάντια μίας χρήσης (παραδοσιακοί χοροί και θεατρικό παιχνίδι).

Θα πραγματοποιείται καθαρισμός αιθουσών, επιφανειών και εξοπλισμού μετά από κάθε χρήση και εξασφάλιση επαρκούς φυσικού αερισμού των αιθουσών.

Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή και θα τηρούνται οι αποστάσεις. Οι ώρες των μαθημάτων είναι ενδεικτικές.

Το μηνιαίο κόστος για κάθε εξωσχολική δραστηριότητα είναι μικρό-συμβολικό όπως θα ενημερωθείτε από τον υπεύθυνο της δραστηριότητας.

Τα μαθήματα επρόκειτο να ξεκινήσουν την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020, για το λόγω αυτό σας παρακαλούμε όλους να επιστρέψετε τις αιτήσεις συμπληρωμένες έως την επόμενη εβδομάδα. Οι δραστηριότητες που μπορείτε να επιλέξετε είναι οι ακόλουθες:


1.               Παραδοσιακοί χοροί (1ώρα ανά εβδομάδα)

Υπεύθυνη τμήματος: Λαγουδιανάκη Μαρία

2.               Σκάκι (1ώρα ανά εβδομάδα)

Υπεύθυνος τμήματος: Βαρδάκης Στέλιος

3.               Ζωγραφική (2ώρες ανά εβδομάδα)

Υπεύθυνη τμήματος: Καραμήτρου Κατερίνα

4.               Θεατρικό παιχνίδι (1ώρα ανά εβδομάδα)
                  Υπεύθυνη τμήματος: Παρτάλη Δήμητρα

5.               Ρομποτική (1ώρα ανά εβδομάδα)

Υπεύθυνοι τμήματος: Τσουδή Γεωργία & Καραπατάκης Αχιλλέας

6.               Story telling – Δημιουργική αφήγηση με lego (1ώρα ανά εβδομάδα)

Υπεύθυνος  τμήματος: Καραπατάκης Αχιλλέας


Το Δ.Σ. του Συλλόγου

21ου Δημ. Σχολείου Ηρακλείου

 

 


  • Παρακαλούμε να συμπληρωθεί η ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ που έχει δοθεί από το Σχολείο και να επιστραφεί άμεσα στον υπεύθυνο δάσκαλο/α του τμήματος.

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου