Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2020


Αγαπητά μας παιδιά,

Έφτασε άλλη μια σχολική χρονιά στο τέλος της. Μια δύσκολη αλλά δημιουργική χρονιά με μαθήματα, δράσεις, προγράμματα, εκδηλώσεις, επισκέψεις, επιμορφώσεις, φιλανθρωπικά έργα, όλα όσα θα περίμενε κανείς από μια συνηθισμένη σχολική χρονιά στο 21ο, αλλά και μία πανδημία η οποία μας προβλημάτισε στην αρχή αλλά που δεν κατάφερε να μας καθηλώσει γιατί βρήκαμε τη δύναμη να ζούμε με αυτή. Όλοι μας, μικροί και μεγάλοι, συνεργαστήκαμε ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες και εμπόδια συναντήσαμε στο δρόμο μας και βρήκαμε νέους τρόπους εκμάθησης και κοινωνικοποίησης. Μπράβο σε όλους τους μαθητές μας, και στους γονείς σας, για τη δύναμη ψυχής που δείξατε. 

Στα παιδιά που αποφοιτούν φέτος από το Σχολείο μας σας ευχαριστούμε για όλες τις όμορφες στιγμές -και ήταν πάρα πολλές- και για όλα όσα ζήσαμε αυτά τα έξι χρόνια μαζί σας. Σας αποχαιρετάμε πάντα με την ίδια ευχή «Κρατήστε κάθε στιγμή ως μοναδική ανάμνηση». Ευχόμαστε  ο επόμενος σχολικός κύκλος να είναι για σας το ίδιο δημιουργικός και μοναδικός. 

Σε όλους τους μαθητές που συνεχίζουν την φοίτησή τους στο 21ο, σας ευχόμαστε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι  και καλή αντάμωση το Σεπτέμβρη!

 

  • Για να δείτε την ψηφιακή παρουσίαση των καλύτερων στιγμών της σχολικής χρονιάς 2019 - 2020 παρακαλώ πατήστε εδώ