Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020



ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 21ο  ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ WRO!!!

 

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και φίλοι του 21ου με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μετά την πρόκριση στον τελικό του Πανελλήνιου διαγωνισμού εκπαιδευτικής ρομποτικής του WRO HELLAS στην κατηγορία των Δημοτικών Σχολείων «Χορεύοντας την άνοιξη»,  η ομάδα “Jackson’s Robot” του 21ου Δ. Σ. Ηρακλείου κατέκτησε την 1η θέση στον διαδικτυακό διαγωνισμό και την 5η θέση από την επίσημη επιτροπή του WRO και όχι μόνο…

Η δεύτερη ομάδα “Robotic Puppets” του 21ου Δ. Σ. Ηρακλείου κατέκτησε την 10η θέση στην προτίμηση του κοινού καθώς και την 13η θέση από την επίσημη επιτροπή του WRO! Θερμά συγχαρητήρια στους/στις μαθητές/τριες και των δύο ομάδων του Σχολείου μας για την έμπνευση, το σθένος, τη φαντασία και την επιμονή που έδειξαν όλοι τους στον διαγωνισμό με τα τόσα εμπόδια που αντιμετώπισαν εν μέσω πανδημίας και με ελάχιστα μαθήματα. Είστε παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας! Τέλος ευχαριστούμε τους προπονητές των μαθητών μας, τον κ. Αχιλλέα Καραπατάκη & την κ. Γεωργία Τσουδήπου που χωρίς εκείνους δεν θα γινόταν τίποτα.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι στο διαγωνισμό συμμετείχαν με τα ρομποτάκια τους 750 μαθητές/τριες και 150 προπονητές από όλη την Ελλάδα με 60 από τα 250+ projects να προκρίνονται στους τελικούς.

Δείτε τη συμμετοχή της ομάδας “Jackson’s Robot” εδώ: https://safeYouTube.net/w/vHAM

Ομάδα “Jackson’s Robot”- Χορεύοντας την άνοιξη: Γιώργος Δασκαλάκης, Γιώργος Μαρκατάτος & Στέφανος Γιακουμάκης

Δημιουργοί: Αχιλλέας Καραπατάκης & Γεωργία Τσουδή

Κουστούμια: Γιώργος Δασκαλάκης

Πρόγραμμα: Γιώργος Μαρκατάτος

Σκηνοθεσία: Στέφανος Γιακουμάκης


Για να δείτε τη συμμετοχή της ομάδας “Robotic Puppets” πατήστε το link: https://safeYouTube.net/w/IHAM

Ομάδα “Robotic Puppets”: Μιχάλης Αρετίνης, Μαριλένα Παγωμένου & Μαριγιάννα Τζωράκη

Δημιουργοί: Αχιλλέας Καραπατάκης & Γεωργία Τσουδή

Κουστούμια: Μαριλένα Παγωμένου & Μαριγιάννα Τζωράκη

Πρόγραμμα: Μιχάλης Αρετίνης

Βίντεο – Σκηνοθεσία: Μαριλένα Παγωμένου

 

                            Συγχαρητήρια και πάλι!!!

 

  • Ο WRO HELLAS αποτελεί τον επίσημο φορέα διοργάνωσης της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO για την Ελλάδα, μέσα από την οποία αναδεικνύονται κάθε χρόνο οι ομάδες που εκπροσωπούν την χώρα μας στον Παγκόσμιο τελικό της World Robotic Olympiad.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου