Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

21ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
           ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
        Τηλ. 2810232577
                6936871054ANAKOINΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ

Φέτος εγγράφονται στην Α΄ τάξη τα παιδιά που γεννήθηκαν το έτος 2014.


Οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2020-21 γίνονται από 15 - 29 Μαΐου 2020 καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες, από 08.30 – 10.30 με τα εξής δικαιολογητικά:

1)       Αίτηση εγγραφής  που συμπληρώνεται στο Σχολείο από τον γονέα. Το Πιστοποιητικό γέννησης ζητείται και παραλαμβάνεται αυτεπάγγελτα από το Σχολείο. Επομένως αυτό δεν προσκομίζεται.

2)          Επίδειξη Βιβλιαρίου Υγείας για τους εμβολιασμούς.

3)           Ατομικό Δελτίο Υγείας μαθητή (παραλαμβάνεται από το Σχολείο ή το Νηπιαγωγείο)

4)    Επίδειξη αποδεικτικού διεύθυνσης κατοικίας (έντυπο Ε1 φορολογικής δήλωσης ή λογαριασμός ΔΕΗ ή άλλο νόμιμο στοιχείο). Οι γονείς των οποίων η κατοικία δεν βρίσκεται στα όρια ευθύνης του Σχολείου αλλά για διάφορους λόγους επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Σχολείο μας θα πρέπει πρώτα να επικοινωνούν με εμάς, αυτοπροσώπως ή τηλεφωνικά, για συνεννόηση.

5)          Βεβαίωση φοίτησης Νηπιαγωγείου (δίνεται από το Νηπιαγωγείο)

6)    Στην περίπτωση μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες οι γονείς κηδεμόνες συνυποβάλλουν γνωμάτευση από Κ.Ε.Δ.Δ.Υ – KEΣΥ ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη δημόσια αρμόδια υπηρεσία.

Για διευκόλυνση των γονέων η υπογεγραμμένη αίτηση και τα δικαιολογητικά μπορούν να σταλούν και ηλεκτρονικά στο email:
Το Σχολείο θα επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον γονέα για γνωστοποίηση της παραλαβής.

         
        Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με το Σχολείο.Για να κατεβάσετε την αίτηση εγγραφής παρακαλώ πατήστε εδώ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου