Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020



EΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠ/ΚΩΝ


Η συνέχεια στην ενδοσχολική επιμόρφωση των Εκπ/κων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου και του Δημοτικού Σχολείου Σκαλανίου με θέμα: "Προσεγγίζοντας και εφαρμόζοντας τη διαφοροποιημένη διδασκαλία: Βασικές παραδοχές, ζητούμενα και στρατηγικές". Η επιμόρφωση έλαβε μέρος στο Σχολείο μας από το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Κρήτης με συντονίστρια την κ. Στέλα Κουτσουράκη (Σχολική Σύμβουλος  5ης Εκπαιδευτικής  Περιφέρειας  Νομού Ηρακλείου).

Την ευχαριστούμε θερμά για την άψογη διοργάνωση της επιμόρφωσης καθώς και για την πολύτιμη καθοδήγηση της στα εργαστήρια. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου