Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ

Κλείνοντας το μήνα του Οκτωβρίου οι μαθητές των Α΄, Β΄, Γ΄ τάξεων επισκέφτηκαν το Παγκρήτιο Στάδιο όπου και παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ανάπτυξης Φυσικής Δραστηριότητας» στα πλαίσια της Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2019  και αφού οι μαθητές μας ξεναγήθηκαν στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σταδίου τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν πολλά αθλήματα βιωματικά καθώς είχαν όλοι την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε πολλά από αυτά.

Ο αθλητισμός αποτελεί έναν από τους βασικούς άξονες του στρατηγικού σχεδιασμού που υλοποιείται τα τελευταία χρόνια από το Δήμο Ηρακλείου σε συνεργασία με την Ανάπτυξη Αθλητισμού (Α.Α.Η ΟΤΑ). 

Ακολουθούν στιγμιότυπα...  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου