Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή , 15 Νοεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση για την επέτειο της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο (1973). Θα παρουσιαστεί στους μαθητές το σχετικό με την επέτειο αντικειμενοθέατρο «ΝΤΕΝΕΚΕΔΟΥΠΟΛΗ», βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Ευγενείας Φακίνου.
Το Σχολείο θα ανοίξει κανονικά ως συνήθως. Οι μαθητές θα προσέρχονται το αργότερο μέχρι 8:45. Οι μεταφερόμενοι θα έρθουν κανονικά στο Σχολείο το πρωί. Η γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της εκκλησίας του Τίμιου Σταυρού, θα ξεκινήσει στις 9:00 και θα λήξει στις 10:00. Όλοι οι μαθητές θα επιστρέψουν στο Σχολείο και από εκεί θα αποχωρήσουν ως συνήθως. Παρακαλούμε για την ασφαλή και έγκαιρη αποχώρηση των μαθητών. Το Ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου