Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019


ΠΡΟΣΟΧΗ!!! 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Ανακοινώνουμε ότι, μετά από τις πληροφορίες μας για ασφαλτόστρωση της οδού από το 21ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου μέχρι την περιοχή Δεξαμενών Φορτέτσας από Τρίτη 29/10 μέχρι Παρασκευή 1/11/2019, η μεταφορά των μαθητών από και προς το Σχολείο με λεωφορείο θα γίνεται ως εξής μετά από συνεννόηση με τον Υπεύθυνο μεταφοράς:

1) Οι μαθητές που κατοικούν μεταξύ της περιοχής Δεξαμενών, Μασουλάκη Μετόχι μέχρι τη συμβολή των οδών Σόλωνος και Κυπαρισσίας θα μπορούν να αναμένουν το λεωφορείο στην παραπάνω συμβολή.
2) Οι μαθητές που εξυπηρετούνται με το λεωφορείο της οδού Ευτέρπης θα πρέπει να αναμένουν το λεωφορείο στη συμβολή των οδών Ευτέρπης και Ούλαφ Πάλμε.

Επισημαίνουμε στους γονείς ότι για τις τέσσερις μέρες των έργων και εφ' όσον έχουν την δυνατότητα να φέρνουν τα παιδιά τους στο Σχολείο και να τα παραλαμβάνουν με ίδιο μέσο προς αποφυγή ταλαιπωρίας ή καθυστέρησης, αφού πρώτα το δηλώσουν στο Σχολείο. Σε περίπτωση αλλαγής των δεδομένων θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.
Παρακαλούμε η Ανακοίνωση αυτή να διαδοθεί με τα διαθέσιμα ηλεκτρονικά μέσα.

                                         
 Από το Σχολείο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου