Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019
 21o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
                     Τηλ. 2810232577

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι
α) Την Παρασκευή, 22 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί στο Σχολείο εορταστική εκδήλωση για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, με την επιμέλεια των Εκπ/κών και των μαθητών των Τμημάτων Α1 και Δ2. Το Σχολείο θα ανοίξει κανονικά ως συνήθως. Οι μαθητές μπορούν να προσέρχονται το αργότερο μέχρι τις 8.45. Οι μεταφερόμενοι μαθητές  θα έρθουν κανονικά στο Σχολείο. Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 09.00  και θα λήξει γύρω στις 10.00. Όλοι οι μαθητές θα αποχωρήσουν εκείνη την ώρα. Παρακαλούμε για την ασφαλή και έγκαιρη αποχώρηση των μαθητών. Το Ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει αυτή τη μέρα.


β) Την Τετάρτη, 27 Μαρτίου από ώρα 11.30 θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου των μαθητών για το Β΄ τρίμηνο. Οι γονείς των μαθητών Α΄ και Β΄ τάξης θα ενημερωθούν προφορικά από τις Εκπ/κούς των Τμημάτων. Η προσέλευση όλων των Κηδεμόνων είναι άκρως αναγκαία. Οι μαθητές, μεταφερόμενοι και μη,  θα αποχωρήσουν στις 11.30 με το συνήθη τρόπο. Παρακαλούμε για την ασφαλή αποχώρηση των μαθητών. Το Ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.  Σε περίπτωση που γονέας του Ολοήμερου θα ήθελε να πάρει το παιδί του θα πρέπει να ενημερώσει. Οι γονείς των μαθητών που διδάσκονται και από τον Δ/ντή,  άλλους Δασκάλους ή Εκπαιδευτικούς Ειδικοτήτων (Φυσική Αγωγή,  Ξένες Γλώσσες, Μουσική, Θέατρο, Εικαστικά, Πληροφορική) θα πρέπει οπωσδήποτε να ενημερωθούν και απ’ αυτούς. Παρακαλούμε οι γονείς να ενημερώνονται ατομικά με υπομονή και χωρίς την παρουσία άλλου προσώπου, ξένου προς το Σχολείο, κατά την ενημέρωση.

γ) Παρακαλούμε σε καμιά περίπτωση να μην γίνονται μέσα στους χώρους του Σχολείου αψιμαχίες μεταξύ γονέων για οποιοδήποτε θέμα (λ.χ. διενέξεις μαθητών) ούτε προσωπικές αντεγκλήσεις που θα μπορούσαν να προσβάλουν και να εκθέσουν μαθητές, γονείς ή Εκπαιδευτικούς. Επίσης οι γονείς, σε καμιά περίπτωση, δεν πρέπει να απευθύνονται σε οποιονδήποτε μαθητή με συστάσεις, απειλές ή εκφράσεις – κάποιες φορές απρεπείς - μέσα στους χώρους του Σχολείου (αίθουσες, αυλή), ούτε να εισέρχονται αυθαίρετα στις αίθουσες κατά την ώρα λειτουργίας του Σχολείου για οποιονδήποτε λόγο. Σεβασμός στα πρόσωπα, στο χώρο και στις διαδικασίες. Για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί να απευθύνεστε πρώτα στον Εκπαιδευτικό του Τμήματος και ακολούθως στην  Υποδιευθύντρια ή στον Δ/ντή του Σχολείου. Διαβάστε προσεκτικά τον Εσωτερικό Κανονισμό του Σχολείου, που βρίσκεται στον ιστότοπό μας. 


Από το ΣχολείοΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου