Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου

Φορτέτσα   25-2-2019

          O Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, σας προσκαλεί  μικρούς και μεγάλους στον αποκριάτικο χορό που διοργανώνει το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 και ώρα  16:30 μ.μ. στο χώρο του Σχολείου στη Φορτέτσα Ηρακλείου. Φορέστε τις στολές σας και ελάτε να διασκεδάσετε.

Μαζί διοργανώνεται  λαχειοφόρος αγορά και κλήρωση με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου στο κοινωνικό έργο που επιτελεί. Αν επιθυμείτε μπορείτε να συμμετέχετε στην αγορά λαχνών. Αξία λαχνού 1,00€ . Πλούσια και ενδιαφέροντα δώρα  από τις ευγενικές χορηγίες των διαφόρων καταστημάτων θα κληρωθούν την ίδια μέρα  στο τέλος της εκδήλωσης.

Με σεβασμό και εκτίμηση .

                                                                                                                            
                                                                                                
O Πρόεδρος και το Δ.Σ. του
21ου Δημ. Σχολείου  ΗρακλείουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου