Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ


Από ένα συναρπαστικό γεγονός αθλητισμού, που έλαβε μέρος στο Ηράκλειο, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το 21ο δεν θα μπορούσε να λείψει! Με παρουσία μαθητών των Ε΄και Στ΄ τάξεων και συνοδούς τον κ Κώστα Ξηρουχάκη και τον κ Δημήτρη Γρυσμπολάκη οι μαθητές μας παρακολούθησαν, με μεγάλο ενθουσιασμό, έναν συναρπαστικό αγώνα ανάμεσα σε κορυφαίες ελληνικές ομάδες που δεν θα ξεχάσουν ποτέ!

Ο αγώνας έλαβε μέρος στο κλειστό γυμναστήριο «Δυο Αοράκια» την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, με πολλές παιδικές φωνές να χρωματίζουν το γεγονός από τις κερκίδες. 

Το τελικό σκορ ήταν ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  73 -79.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου