Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

ISF World Schools
Championship
Basketball 2019
 Heraklion – Crete
Greece
12/04 – 20/04/2019


21o  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
     ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ                                                                                            
Ηράκλειο, 9/1/2019
ΕΠΕΙΓΟΝ


Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι από 12-20 Απριλίου 2019 θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο το Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ). Οι καλύτερες σχολικές ομάδες  αγοριών και κοριτσιών από 32 χώρες θα διαγωνιστούν σε 8 γήπεδα για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας σχολικής ομάδας στην καλαθοσφαίριση. Στην επιτυχία της προσπάθειας αυτής καθοριστικό ρόλο θα έχει  η συμμετοχή των εθελοντών. Στις 13 Απριλίου 2019 θα γίνει η τελετή έναρξης της διοργάνωσης, στην οποία θα συμμετέχουν μαθητές από Σχολεία του Νομού Ηρακλείου μετά από επιλογή από τους υπεύθυνους του καλλιτεχνικού μέρους. Η προετοιμασία των παιδιών που θα επιλεγούν θα γίνει σε αθλητικούς χώρους του Ηρακλείου σε ημέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν προσεχώς. Η μετακίνηση των μαθητών θα γίνεται με ευθύνη των γονέων.

Το γεγονός είναι μεγάλης σημασίας και θα είναι μεγάλη τιμή για το Σχολείο και τους μαθητές μας η συμμετοχή στα δρώμενα των αγώνων καθώς και πολύ σημαντική η εμπειρία που θα αποκτήσουν μέσα από αυτά.

Έχει δοθεί στους μαθητές  σχετική υπεύθυνη δήλωση. Παρακαλούμε να υπογράψετε και να την επιστρέψετε άμεσα στο Σχολείο.


Από το Σχολείο


Υπεύθυνη τελετή έναρξης
Έρη Αποστολάκη 
Τηλ: 6944885651


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου