Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018   
 Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου

Ηράκλειο 10-12-2018

            O Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2019.
              Το ΔΣ τους συλλόγου  δημιούργησε ένα χειροποίητο ημερολόγιο με την προσπάθεια όλων των μελών του Δ.Σ για την ενίσχυση του συλλόγου. Η αξία του ημερολογίου είναι στα 5€.
            Σας παρακαλούμε τα χρήματα για το ημερολόγιο να δοθούν στους δασκάλους των τμημάτων, αλλιώς να επιστραφούν μέχρι τις 20/12/2018.
Επίσης σας προσκαλούμε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 5:30 μ.μ. στη  Xριστουγεννιάτικη Γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου μας.

                                                                                       Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές 

                                                     Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του
                                                                                                 21ου Δημ. Σχολείου  Ηρακλείου
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου