Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018



ΠΑΖΑΡΙ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ  2018

Τελευταία ημέρα στο Σχολείο για το 2018 και η συγκίνηση και  η αγωνία των μαθητών ήταν μεγάλη καθώς είχαμε  εκκλησιασμό, παζάρι και ελέγχους αλλά στο τέλος φύγαμε όλοι με ένα πλατύ χαμόγελο.

Το παζάρι είχε μεγάλη επιτυχία για άλλη μια φορά! Οι δημιουργίες των εκπαιδευτικών και των μαθητών ήταν όμορφες αλλά και η συμμετοχή των μαθητών και των γονέων μεγάλη. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό είτε με κάποια δημιουργία είτε με την αγορά κάποιου στολίσματος.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι στο Σχολείο μας συγκεντρώθηκε ποσότητα τροφίμων από τους μαθητές μας η οποία παραδόθηκε στη «Διακονία Αγάπης» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτη στις 21/12/18. Ευχαριστούμε όλους όσους προσέφεραν από την υστέρησή τους ή από το περίσσευμά τους για το σκοπό αυτό. 

Η Διεύθυνση και το Προσωπικό του Σχολείου σας ευχόμαστε χαρούμενα Χριστούγεννα!
Το 2019 να φέρει όλα όσα ονειρεύεται ο καθένας…



Οι καταπληκτικοί βοηθοί μας που έδωσαν τα πάντα σε χρόνο μηδέν και όταν ήρθαν οι γονείς βρήκαν άδειους τους πάγκους!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου