Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018



5η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου, 2018 και στα πλαίσια των σχολικών αθλητικών δραστηριοτήτων, οι μαθητές των Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων είχαν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις για την «5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού». Φέτος είχε ως κεντρικό σύνθημα «ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ»  με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των μαθητών/τριών και την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπο ζωής γενικότερα. Όλοι οι μαθητές μας έδειξαν - όπως ήταν αναμενόμενο - ζήλο και ενθουσιασμό για την όλη οργάνωση και φυσικά έφεραν πολλές σπουδαίες επιδόσεις!

Η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού πραγματοποιείται κάθε χρόνο με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και θρησκευμάτων.  Εμείς σαν 21ο ευχαριστούμε θερμά τον Εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής του Σχολείου μας, τον κ Κώστα Ξηρουχάκη  για την όλη οργάνωση της δράσης, τους δασκάλους μας για την επιμέλεια όλων των μαθητών μας  και όλους τους μαθητές μας για το ομαδικό πνεύμα και την πειθαρχία που έδειξαν για άλλη μια φορά.

Οι δράσεις έλαβαν μέρος στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Φορτέτσας. Για τους μαθητές των Α΄, Β και Γ΄ τάξεων, σας ενημερώνουμε ότι θα υλοποιηθούν προσεχώς διάφορες δραστηριότητες και για εκείνους στο προαύλιο χώρο της σχολικής μονάδας.


  • Ακολουθούν στιγμιότυπα...

Στ' ΤΑΞΗ








Ε' ΤΑΞΗ







Δ' ΤΑΞΗ












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου