Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 15 Μαΐου 2018



4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ

Την Κυριακή, 13 Μαΐου 2018, η Μουσικοπαιδαγωγική Ομάδα «Τζαμ τζαμ» του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π. Ε. νομού Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος» πραγματοποίησε το «4ο Φεστιβάλ Σχολικών Χορωδιών» στο οποίο συμμετείχε το Σχολείο μας για πρώτη φορά.

Η υπέροχη αυτή μουσική συνάντηση έγινε στο κινηματοθέατρο Αστόρια. Η αίθουσα πλημμύρισε με παιδικές φωνές. Το κάθε Σχολείο αφιέρωσε τις μελωδίες του σε κάποια περιοχή του Ελληνισμού, αφού θέμα της φετινής συνάντησης ήταν η ελληνική μουσική παράδοση. Το Σχολείο μας ερμήνευσε τρία δημοφιλή τραγούδια, αφιερωμένα στην Μικρά Ασία.

Συγχαρητήρια σε όλα τα Σχολεία που συμμετείχαν, στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς που έλαβαν μέρος , καθώς και στους γονείς που παρακολούθησαν με ενθουσιασμό και εμψύχωσαν τα παιδιά τους: στο 25ο κ 27ο Δημ. Σχ. Ηρακλείου, στο 39ο Δημ. Σχ. Ηρακλείου, στο 20ο κ 56ο Δημ. Σχ. Ηρακλείου, στο Δημ. Σχ. Θραψανού, στο 5ο Δημ. Σχ. Ηρακλείου, στο 2ο Δημ. Σχ. Αρχανών, στο 4ο Δημ. Σχ. Νέας Αλικαρνασσού, στο 24ο κ 31ο Δημ. Σχ. Ηρακλείου και στα παιδιά του 21ου!!!


Ευχαριστούμε πάνω απ΄ όλα την καταπληκτική ομάδα του Τζαμ τζαμ για την πραγματικά άριστα οργανωμένη συνάντηση, έναν ποιοτικό θεσμό που κερδίζει τις εντυπώσεις και ενώνει με τη Μουσική τα Σχολεία του τόπου μας!
  • Ακολουθούν αποσπάσματα από το φεστιβάλ... 

Η ομάδα "Τζαμ τζαμ" μας καλωσορίζει στο φεστιβάλ


"Άστραψεν η ανατολή"


"Τζιβαέρι"


                                          
                                                           "Δε σε θέλω πιά"


"Τραγουδάμε δυνατά"


Μία όμορφη-έκπληξη αφιέρωση σε όλες τις μανούλες!



Τέλος ευχαριστούμε την μουσικό του Σχολείου μας, την κυρία Πηνελόπη Τζανετάκη για τους νέους μελωδικούς δρόμους που ανοίγει στα παιδιά μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου